Kraliçe Çiğdem'in Forumda 6.Yılı! ❤

Sorma bacım şu deseni verecem diye:A matah bişey değil ama olsun aynı hediye veemektense :A @Harunnn60

BackSoupyBengaltiger-size_restricted.gif

Belki bunu daha çok seversin :A
Aaa çok cici gerçekten çok tşşkler abicim :bhr::bhr::bhr: Avatara foto arıyordum bu kalsın yakıştı :Z:Z:Z @Harunnn60 @xemrexxx @batuhankaralar @serhatt @mrt-06 @Yiğitt

Nice senelere hep birliktee. Hep aynı şeyi söylüyor gibi olacağım ama aktiflikte en büyük pay sahiplerinden ve neşelerinden birisin, yokluğunda forum ölü gibi oluyor yaşadık gördük yani. :D @Çiğdem

Hediyem ise, Tarkan’ın en sevdiğin albümü (Bully ile konuşmuştuk yazın) Ölürüm Sana’dan harika bir parça oluyor: Megastar’ın yine klipteki dansıyla fark yarattığı Salına Salına Sinsice...

• Harika
Reactions: Çiğdem
Nice senelere hep birliktee. Hep aynı şeyi söylüyor gibi olacağım ama aktiflikte en büyük pay sahiplerinden ve neşelerinden birisin, yokluğunda forum ölü gibi oluyor yaşadık gördük yani. :D @Çiğdem

Hediyem ise, Tarkan’ın en sevdiğin albümü (Bully ile konuşmuştuk yazın) Ölürüm Sana’dan harika bir parça oluyor: Megastar’ın yine klipteki dansıyla fark yarattığı Salına Salına Sinsice...

Aaa çok tşşkler zaten bende düşüncelerimi paylaşmıştım evet Şımarık dönemine denk geldiği için çocukluğum Karmadan 1 tık daha özel bir albümdü benim için :bhr: Bu şarkısınıda çok severim forumda bir çok kez paylaşmıştım tekrar dinleyeyim :Z:Z:Z

Aaa keşke hiç kopmasak :( sizlerde önemli parçalarsınız hepimiz bir bütünüz burada umarım bu nice yıllar daha devam eder :bhr::bhr::bhr:

• Harika
Reactions: dreamy
Canım benim hep beraber nice güzel yıllarımız olsun. Nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu yılların olsun. İyi ki aramızdasın, iyi ki bizimlesin. Nice nice yıllarına. :bhr: :Z

1578046451127.png

1578046486027.png

• Harika
Reactions: Çiğdem