Üff sorma kimler geldi kimler geçti..Liseye gidiyordun ben geldimde , üniye başlarkan kıyafet tercihleri sunuyordum öneriyorudm onun üzerinden bile yıl geçti yanı gerçekten ikinci aile çok şey paylaştık acısıyla tatlısıla iyi ki varsınız![]()
Üff sorma kimler geldi kimler geçti..Liseye gidiyordun ben geldimde , üniye başlarkan kıyafet tercihleri sunuyordum öneriyorudm onun üzerinden bile yıl geçti yanı gerçekten ikinci aile çok şey paylaştık acısıyla tatlısıla iyi ki varsınız![]()
Çukurda biz ölsekte ölmeyiz diyorlardı @xemrexxx le biz öyleyizEeh artık 2020 de emre de sende finish yaparsınız diyorum.![]()
sana birileri dalsın artık hakettinÜff sorma kimler geldi kimler geçti..Gece gece eski düşüncelere dalmayalım.
![]()
![]()
Eski düşüncelerde yüzmek benim işimÜff sorma kimler geldi kimler geçti..Gece gece eski düşüncelere dalmayalım.
![]()
![]()
Gidiyorum ben zaten kurtulursunuzsana birileri dalsın artık hakettin![]()
Bu aralar geç kalkıyorum valla sabah kalkmak şartEski düşüncelerde yüzmek benim işimAma böyle yıl dönümlerinde adettir tabi
Destere @xemrexxx sohbet ederken yarın okula gidicem uyuyamıyorum siz burda yazısırkan diye şey ediyordun
![]()
![]()
![]()
Aaa çok teşekkürler hediye ve cici düşüncelerin içinÇiğdem nice senelerin olsun. ? Sana da bir karadenizlili olarak karadenizin meşhur türkülerini büyük bir duyguyla söyleyen Rizeli Selçuk Balcı'dan deniz üstünde fener şarkısını armağan ediyorum. ? Benim en sevdiğim şarkılardan biridir. Klibinde de Hazal Kaya var hatta izlemediysen izle ama ecünnü falan deme sakın.Forumun gülü, neşesi. ❤ @Çiğdem
Çlıasmadından hem çalısırkende patron gibi çalısıyorsun yine rahat moddaBu aralar geç kalkıyorum valla sabah kalkmak şart![]()
@serhatt Ecünnüler savasında ortağım ve kız kardeşim sayılırGidiyorum ben zaten kurtulursunuz![]()
Bir ara terapi yapalım senle konuşamıyoruz ne zamandırÇlıasmadından hem çalısırkende patron gibi çalısıyorsun yine rahat modda![]()
![]()
![]()
Bir bakmıssın 2.yılındasın zaman flash hızında geçiyor hele burdaDoğru geleli 2 ay oldu tam ama nasıl geçti anlamadım. İnşallah birlikte nice mutlu yıllara. ? ?
Konusuruz cnm bende tam gününü güzel ayarlamısım yılbaşı öncesi iki kere kutlama gibi kendi adımaBir ara terapi yapalım senle konuşamıyoruz ne zamandır![]()
Kızlar geliyor muKonusuruz cnm bende tam gününü güzel ayarlamısım yılbaşı öncesi iki kere kutlama gibi kendi adıma![]()
![]()
![]()
Gelecekler salı günü akşam olmucam sende foruma girme @xemrexxx sana sarıp yılbasını onla geçirmek zorunda kalma dahada kafayı yersinKızlar geliyor mu![]()
Tmm girmemGelecekler salı günü akşam olmucam sende foruma girme @xemrexxx sana sarıp yılbasını onla geçirmek zorunda kalma dahada kafayı yersin![]()
![]()
![]()
Hep düşünüyoruz cnm aşk olsunTmm girmemHayret beni düşündün şaşırdım bi.
![]()
çam ağacı aldınız mı pekiHep düşünüyoruz cnm aşk olsunBabamlar Allahtan böyle şeylere karşı değilde köye gidiyorlar yılbaşı kutlamasına karşı değiller aa evde olsalar olurda bizde yatılı oldu için kızlar o rahatlığı bulamayız
![]()
![]()
Beşiktaşın kalecisi geliyormus O seste bu sefer onu izlemelerine karışmam![]()
![]()
@xemrexxx