S.G.A.T.
Favori Üye
İkinci kez izliyorum. Sosyal medyada çok fazla ilgiyi görünce baktım dün. Alican tepkisi epey fazla olacaktır.
Final oldunu şuan senden duyuyorum @Forumdash@Çiğdem senden final için bir yorum beklerdim. Şaşırttın. eksik kalmazdın genelde. @Forumdash
O kara kızmı kazandı Acunu devirenHelal olsun Cemreye.
EvetO kara kızmı kazandı Acunu deviren
Yarın murat cemcir geliyor ve Ahmet KuralFinal oldunu şuan senden duyuyorum @Forumdash
Acun bölümünden sonra Demetli bölümüde izlemiştim eğer başka ünlü konuklu bölümleri varsa söyle
Hani bitmişti O hanzoyu çokmu aramıslarYarın murat cemcir geliyor ve Ahmet Kural
Acuna vericekler geçmiş olsun diye pehliyordu senin gibi
İlk elemeler öyle oluyor. Asıl yarışma başlayınca işler zevkleniyor.Bakmam ancak televizyonda geçerken 10 dakika bir baktım. Çok duygusuz cenaze havası olan bir program gibi geldi. Bir tane yabancı sanırım konuşan biri biraz ortamı yumuşatıyor ama sanki çok ciddi geldi program bana nedense.
Olabilir ancak ben uzun odaklı yarışma pek sevmiyorum çünkü sürekli takip gerektiriyor. Survivor gibi sosyal medyada ne görürsem artıkİlk elemeler öyle oluyor. Asıl yarışma başlayınca işler zevkleniyor.
Hangi jürinin yerine görmek istersiniz? Yada Mehmet,Danilo,Somer şeflerle birlikte jüri koltuğunda oturmasını ister miydiniz?Şahsen ben isterdim.Bu senenin en büyük transferide Danilo oldu bence..adam komik ya,kırık türkçesi ile çok ilgi odağı oldu . Ama ben Arda yıda görmek isterim bu yarışmada.. Bakalım yeni sezonu nasıl olacak.