TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Yeni sezon konusu niye açılmamış, sonuçta süregelen bir program ve var olan isimleri izleyeceğiz aynı Survivor mantığıyla. Eski konu mesajlarıyla karışmamalı diye düşünüyorum? (b)
O Ses Türkiye programında da senelerdir aynı konu üzerinden yorumlar yapılmış. MasterChef bir kaç sezon yayınlanmış olmasına rağmen pek ilgi görmemiş konu. Geçen senede açılmamış. Ondan kaynaklanabilir 😊

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
Hangi jürinin yerine görmek istersiniz? Yada Mehmet,Danilo,Somer şeflerle birlikte jüri koltuğunda oturmasını ister miydiniz?Şahsen ben isterdim.
Geçen seneki düşüncemdi..Hazer Yerine Arda Türkmenoğlu gelebilirdi.
Ama Danilo ya alıştım.

3 şefide ayrı izliyorum ve seviyorum.
Tabiki favorim Somer Şef :) ( Sosyal Medyada en çok etkileşim kurduğum şeftir)

O Ses Türkiye programında da senelerdir aynı konu üzerinden yorumlar yapılmış. MasterChef bir kaç sezon yayınlanmış olmasına rağmen pek ilgi görmemiş konu. Geçen senede açılmamış. Ondan kaynaklanabilir 😊
O Ses'te her gün farklı yarışmacılar geliyor, Yetenek Sizsiniz gibi. Ama MasterChef devamlı yani bir favori ismin oluyor ve süreç boyu izliyorsun Survivor gibi ya ondan dolayı dedim. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Geçen seneki düşüncemdi..Hazer Yerine Arda Türkmenoğlu gelebilirdi.
Ama Danilo ya alıştım.

3 şefide ayrı izliyorum ve seviyorum.
Tabiki favorim Somer Şef :) ( Sosyal Medyada en çok etkileşim kurduğum şeftir)
Abi,Tam da benim kalbimden geçeni söylediniz.Kalpler beraber :bhr:

2.1 milyon izlenmiş abi şimdiden, denk gelmeyen yoktur. :A

Cidden korkutucu bir benzerlik mevcut...
Kimbilir dünyada biryerlerde bizimde ikizimiz geziyordur...
Düşünsene Hainli Fedaiden 1 tane daha @Maskeli Fedai :F
Sosyal medyadaki resimlerine baktım aslında pek benzemiyor normal resimlerde ama bence bu yarışma için özellikle benzetmiş kendisini. :D
Canlı izliyorsanız söyler misiniz Kırmızı Oda fragmanı sık yayınlanıyor mu. :A

Bu seneki favorilerim. :A

masterchef-walison-fonseca-kimdir-kac-yasinda-nereli-walison-fonseca-hakkinda-bilgiler.jpg

5f16a90aadcdeb1a68c22b86.jpg

10593071-7176172.jpg

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam