The_Erinch
Favori Üye
Bu kız yarışınca bana haber et @The_Erinch
Bende tam bakamıyorum ama denk gelirse haber ederim canım, biraz rating ve sosyal medya etkileşimleri ön planda.. Özellikle twitterda kızların ölüp bittiği tüm tipleri üst tura geçirdiler.Bu kız yarışınca bana haber et @The_Erinch
Bazı kişilere haksızlık yapılmış.
Kayhan'ın aldığı turda elenen kızı sevmiştim. Ona yazık olmuş. Çok nadiren kısa kısa videolara bakıyorum.
Evet o brezilyalı genç gibi galiba.Bende tam bakamıyorum ama denk gelirse haber ederim canım, biraz rating ve sosyal medya etkileşimleri ön planda.. Özellikle twitterda kızların ölüp bittiği tüm tipleri üst tura geçirdiler.
Evet o brezilyalı genç gibi galiba.
Bu yüzden bakmıyorum
O Yasin değil, Erdi bence.
Bu ikisi kılzar ölüp bittiği için...
Soldaki atarlı olduğu için
Bu yeni yasin yada erdi ... yemekteyizden transfer normal bir profil değil.
İşte gene sosyal medya kız kontejanından
Sosyal medyada bu seçimler için çok tepki var ama son bir tur daha var... bakalım asıl son 16 da anlayacağız.O Yasin değil, Erdi bence.
Böyle yaparak soğutuyor insanları. Bu seneki Survivor mecburiyetten izlendi. Onun bol kaymağını yedi Acun
Acun tepkileri önemsemiyor.Sosyal medyada bu seçimler için çok tepki var ama son bir tur daha var... bakalım asıl son 16 da anlayacağız.
Ben de dün yapmıştım tam da ısıtacaktımmercimek çorbası yapıyorlar @Dosi
Ve yeni Yasin : Kayhan
Maşallah.. @xBUGRAx
TV8 bu sezon tüm yakışıklıları toplamaya niyet etmiş gibi Acun işini biliyor.Kıvrım kıvrım saçları taranirinam ah dolanıyor boynuma taranirinam.
Kim var başka.TV8 bu sezon tüm yakışıklıları toplamaya niyet etmiş gibi Acun işini biliyor.
Kırmızı Oda'daki çocuk da var ne ara unuttun. Bana hitap etmiyor ama alıcıları olduğu için İbrahim Çelikkol'u da bu gruba ekleyebiliriz.Kim var başka.