Star Sefirin Kızı - Dizi Yorumları

Diziyi dikkatle izleyen kitleden değilim. :A Olmak da istemiyorum açıkçası. Sancar’ı bu saatten sonra istedikleri kadar düzgün yazsalar ne değişecek izleyici gözünde? Aksine bilinçli seyirci Sancar’a öfkeli. Ama sizin gibi düşünenler Sancar’ı savunmaya devam eder işte. :D

Değişir hiç merak etme miran değiştiyse oda değiştiyse oda değişecek göreceksin çoğu izleyici sebebini merak ediyor zaten :D sizin gibi derken banamı diyosun benim kızmadığımı nerden biliyosun ben nedenini merak ediyorum ve savunmuyorum he ben bilinçi izleyelim değilim o zaman tmmdır yanılacaksınız bence

Değişir hiç merak etme miran değiştiyse oda değiştiyse oda değişecek göreceksin çoğu izleyici sebebini merak ediyor zaten :D sizin gibi derken banamı diyosun benim kızmadığımı nerden biliyosun ben nedenini merak ediyorum ve savunmuyorum he ben bilinçi izleyelim değilim o zaman tmmdır yanılacaksınız bence
Abla gerçekten nasıl izleyebiliyorsunuz böyle şeyleri? Yani mesela Miran diyorsun. Arada görüyorum yorumlarını falan. Öyle bir adam istediği kadar pişman olsun nasıl bunu bir aşık olarak görüyorsunuz? Miran değil miydi Reyyan’ı o kulübede bırakan? Sancar değil mi Nare’yi kapı dışarı eden? Aklım almıyor birkaç bölüm pişman olunca hemen yelkenleriniz suya iniyor. :F Sefirin Kızı da Hercai de malesef kötü senaryolu diziler. Böyle adamları kahraman, aşık gösterseler de boşa. Hercai’nin tüm fanları gittikçe bozulan senaryosundan yakınırken sen öyle değil diyorsun. Sefirin Kızı’nda bir sürü yanlış olmasına rağmen savunuyorsun hala. E bu bildiğin düz bir total izleyicisinin yorumu bilinçli bir izleyicinin değil. :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
rating iyi geldimi geldi oyuncular iyi olsada senaryo daha önemli oda sevildi anlayana tabii :D
ama sırf reyting uğrunada yapılmaz bir yapım reyting iyi aldı diye eleştiri yapılmayacak diye kural yok oyuncular zaten beğendiğim oyuncular o ayrı konu ama malum yapım eleştiriyi hak etti

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ama olmalı 11 yaşından beri seven sancara ne olduda bu hale geldi burda başka şeylerde var merak etmiyormusun anlamadan böyle yorumlar yapmak bence saçma isterse bilmediği şeyler olsun ne demek bilerek yorum yapmamız lazım diziyi dikkatli izleyen aslında senaristlerin Sancara tepkisini görebilir yanlış anlıyorsunuz bence diziyi ayrıca Sancarın düştüğü bir tuzak varmış onu bilmiyoruz bakalım neler olacak
11 yaşından beri seven biri bunları yapmamalı asıl sorun orda bunun açıklaması yok

• Beğendim
Reactions: Angelica
Sebebi benim zerre umrumda değil açıkçası. :F Kızı orada kapı dışarı etmiş, isterse bilmediği şeyler olsun beni bağlamıyor. Bu karakterin böyle bir hanzolukta olması ve sonrasında yeniden büyük aşk yaşayacak olmaları beni aşırı rahatsız ediyor. Anlatacakları destansı aşkları batsın ne diyim. :D
açıklamalarına katılıyorum :D

• Beğendim
Reactions: Özgür
11 yaşından beri seven biri bunları yapmamalı asıl sorun orda bunun açıklaması yok

Tabii ki yapmamalıydı ama sebep ne sancar tuzağa düşmüş bu narede bilmiyor açıkcası merak ediyorum ben

ben işin özü anlamak istemiyorum bir kadına yapılmamalı dizi dahi olsun yapılmamalı

tabii ki dediğim gibi sancara kızıyorum bende ama neden bu hale gelmiş bu adam bilmediğimiz çok şey var bence

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Abla gerçekten nasıl izleyebiliyorsunuz böyle şeyleri? Yani mesela Miran diyorsun. Arada görüyorum yorumlarını falan. Öyle bir adam istediği kadar pişman olsun nasıl bunu bir aşık olarak görüyorsunuz? Miran değil miydi Reyyan’ı o kulübede bırakan? Sancar değil mi Nare’yi kapı dışarı eden? Aklım almıyor birkaç bölüm pişman olunca hemen yelkenleriniz suya iniyor. :F Sefirin Kızı da Hercai de malesef kötü senaryolu diziler. Böyle adamları kahraman, aşık gösterseler de boşa. Hercai’nin tüm fanları gittikçe bozulan senaryosundan yakınırken sen öyle değil diyorsun. Sefirin Kızı’nda bir sürü yanlış olmasına rağmen savunuyorsun hala. E bu bildiğin düz bir total izleyicisinin yorumu bilinçli bir izleyicinin değil. :D

Birincisi savunmuyorum kendi düşüncem bu bir ikincisi Miranla Sancar farklı ikisinde yaptığı doğru değil ben onayladığımı söylemedim Miran evet yaptı ama pişman oldu aşık oldu hatasını telafi etmek için herşeyi yaptı yakınsınlar ben onlardan değilim beni karıştırma onlarla şuan da senaryo çok iyi gidiyor son bölümlere yakınan yok bir kere Sancara gelince onunda yaptığı doğru değil onada kızmıyorum demedim ben elbette kızıyorum ben sadece ön yargılı yaklaşmayıp konunun kökünü merak ediyorum ne oldu Sancara böyle oldu diyorum bilmediğimiz şeyler varken ön yargı ile yaklaşmak doğru değil bence ön yargılı olmadığım için bilinçsizsem tamam ben bilinçsizim bir bunu duymadığım kalmıştı oda oldu sağol :D

• Beğendim
Reactions: Özgür

Forum İstatistikleri

Konular
176,415
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren