Star Sefirin Kızı - Dizi Yorumları

Tabii ki yapmamalıydı ama sebep ne sancar tuzağa düşmüş bu narede bilmiyor açıkcası merak ediyorum ben
Bu tarz yapımlar keyifli gelmiyor hiç önce yapar sonra af dileyince hiç bişey yokmuşcasına nasıl ikisi sevecek birbirini o kadar kolay mı

tabii ki dediğim gibi sancara kızıyorum bende ama neden bu hale gelmiş bu adam bilmediğimiz çok şey var bence
Ama bunun hiç savunulacak yanı yok diyelim ikna edici açıklama bulunuyır yada ortada başka konu bulunuyor bu dahi ikna edici değildir asla

Abla gerçekten nasıl izleyebiliyorsunuz böyle şeyleri? Yani mesela Miran diyorsun. Arada görüyorum yorumlarını falan. Öyle bir adam istediği kadar pişman olsun nasıl bunu bir aşık olarak görüyorsunuz? Miran değil miydi Reyyan’ı o kulübede bırakan? Sancar değil mi Nare’yi kapı dışarı eden? Aklım almıyor birkaç bölüm pişman olunca hemen yelkenleriniz suya iniyor. :F Sefirin Kızı da Hercai de malesef kötü senaryolu diziler. Böyle adamları kahraman, aşık gösterseler de boşa. Hercai’nin tüm fanları gittikçe bozulan senaryosundan yakınırken sen öyle değil diyorsun. Sefirin Kızı’nda bir sürü yanlış olmasına rağmen savunuyorsun hala. E bu bildiğin düz bir total izleyicisinin yorumu bilinçli bir izleyicinin değil. :D
Şu Miranın yaptıklarını çoğu unuttu ama orda da aslında kabul edilmeyecek kadar kötülük yapmıştı Reyyana o konuyu unutup Miranı destekleyen dahi çok.Hatta sonrasında Miran bir konuda mağdur olmuştu herşeyi unutup bazı fanlar Miranı savunuyordu oda başka bir saçmalık :A:D

• Olmamış
Reactions: Angelica
Yanlış anlamıyorum ama işin özü bu tarz konulardan sonra öbür bölümlerde ikisi birbirini sevip bunları unutursa çokta ikna edici bir yapım sayılmaz o dizi :D

Unutma değil sebebini diyorum ben sancarla nare aslında hala birbirlerini seviyorlar ama kızgınlar birbirlerine unutulurmu bilmiyorum ama sebebini bilmek gerek diye düşünüyrum :D

İsterse 20 alsın kötü dizi çok , ve sak'ın aynısı :D o da kötüydü çooooooook..
isterse oranların hepsini alsın ben reyting oranlarına takılmıyorum eleştiriyi hak ediyor dizi malum konulardan ötürü yanlışsa yanlıştır başka açıklaması yok o konunun.işin özü benim açımdan hayal kırıklığıydı ilk bölüm ikinciyi zaten bakmadım

• Harika
Reactions: cokiyitvci
ben reyting oranlarına takılmıyorum eleştiriyi hak ediyor dizi malum konulardan ötürü yanlışsa yanlıştır başka açıklaması yok o konunun.işin özü benim açımdan hayal kırıklığıydı ilk bölüm ikinciyi zaten bakmadım
bakacak bişisi yok ki zaten.. :D Star'a iyi oldu kanal berbat gidiyordu :D göbek atıyordur şimdi :F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F

Kolaya kaçmak hep kolaydır gerçi senaristlerinde hayır yoktu biz cok iyi iş umduk ÇIKMADI.. şaşırmadım çok aslında neyse.. Olmamış dizi kısaca..
Neslihan Atagül ile Kara Sevda hatırına bakabilirdim diziye aslında ama keşke çok daha başka yapım çıksaydı karşımıza

• Olmamış
Reactions: Angelica