hoşgeldin aynen vadi yok maalesef necati şaşmaz amerika'ya gitmiş kvp_asik sayfasında gördüm twitter'daSelamun aleyküm arkadaşlar fav10'da yeniyim
kanal Avrupa'da perşembeden perşembeye İlk vadinin 1-55 bölümleri oynuyor onlarla avutuyorum kendimihoşgeldin aynen vadi yok maalesef necati şaşmaz amerika'ya gitmiş kvp_asik sayfasında gördüm twitter'da
Hoşgeldin kardeş eski ortam yok vadide yok ama vadiciler bitmezSelamun aleyküm arkadaşlar fav10'da yeniyim
hoşbuldum. senin yorumlarını çok görüyorum has vadicisin 😎Hoşgeldin kardeş eski ortam yok vadide yok ama vadiciler bitmez
Selamun aleyküm arkadaşlar fav10'da yeniyim
Doğrudur öyleyimhoşbuldum. senin yorumlarını çok görüyorum has vadicisin 😎
Hey gidi koca çınarDoğrudur öyleyim
hoşbuldum ablaHoşgeldiniz
keşke 1-97 bölümlerini yayınlasalarbeyaz tv'de sakarya fırat önümüzdeki pazartesi bitiyor, kurtlar vadisi pusu'yu tekrar koyarlar mı sizce
O bölümleri yayınlayacak babayiğit büyük kanal yok kikeşke 1-97 bölümlerini yayınlasalar
maalesef yok aynenO bölümleri yayınlayacak babayiğit büyük kanal yok ki
hoşbuldum abla
ismim berat yaş 17abla dediğine göre küçüksün adın ne senin
bi ara kanal 7 yayınlıyodu keşke tekrar yayınlasaO bölümleri yayınlayacak babayiğit büyük kanal yok ki
show max' da istese ilk 86 bölümünü yayınlayabilir ama cennet mahallesi haricinde saçma sapan diziler yayınlamakda ısrar ediyolarO bölümleri yayınlayacak babayiğit büyük kanal yok ki
ismim berat yaş 17
bizim de kendi çapımızda istihbarat ağımız varHımm berat melek bende yaşımı nerden biliuosunda abla dedin