Çıntı pıntı alıyorsun 2-3 tane sankı yemek malzemesi almıs gibi bir ücret geliyor @serhatt @Forumdash @xemrexxx @Yiğitt @mrt-06 @MasacREHarcamaya gerek mi var ya. dışarıya çıksan en 20 TL garanti gidecek.
Dün 2 - 3 parça bir şey aldık, aldıklarımızda temel gıda maddeleri yani alınmayacak şeyler değil 60 TL tuttu hemen. @Çiğdem
Onada ben para harcamıyrum işte @Harunnn60Yemekten değil teknoloji aletlerinden şikayetçiyim bu aralar
Sen kendin veriyorsun sankı baskaları alıyorSenin gibi fukaraya öyle gelir tabi
Telefonunu hiç aktif kullanıyor musun doğru söyleOnada ben para harcamıyrum işte @Harunnn60
Öyle duruyor Net kullanmadıkça telefon işe yaramıyorkı biri ararsa yada ben ararsam onun harıcı ekranı kapalı duruyorTelefonunu hiç aktif kullanıyor musun doğru söyle
O yüzden istediğim herşeyi alabiliyorum yaSen kendin veriyorsun sankı baskaları alıyor
HaramO yüzden istediğim herşeyi alabiliyorum ya
Tam Giresunca zaten Çitoş falaş yanı @mrt-06 @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @YiğittÇıntı pıntı ne be, yine başladın Giresuncaya
Kız önce türkçeyi öğren de giresunca eksik kalsınTam Giresunca zaten Çitoş falaş yanı @mrt-06 @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt
5 tl çıkarmışlar fiyatları 2-3 tane alsan sankı kahvaltılık malzeme alıyorsun
Giresunca türkçenin kralı zatenKız önce türkçeyi öğren de giresunca eksik kalsın
Google'a istekte bulunacağım. Translate bölümüne Giresunca dilini de ekleyin diyeTam Giresunca zaten Çitoş falaş yanı @mrt-06 @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt
5 tl çıkarmışlar fiyatları 2-3 tane alsan sankı kahvaltılık malzeme alıyorsun
@Billy Kane Demetine birisi twettarda Demetin çevirmeni diye hesap açmış kadının mesajlarının altına türkçe çeviri diye aktarıyordu milletde orayı okuyordu @dreamy @Forumdash @xemrexxx @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60Google'a istekte bulunacağım. Translate bölümüne Giresunca dilini de ekleyin diye