Aa ben hiç görmedim onu bak.@Billy Kane Demetine birisi twettarda Demetin çevirmeni diye hesap açmış kadının mesajlarının altına türkçe çeviri diye aktarıyordu milletde orayı okuyordu![]()
![]()
@dreamy @Forumdash @xemrexxx @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60
Aa ben hiç görmedim onu bak.@Billy Kane Demetine birisi twettarda Demetin çevirmeni diye hesap açmış kadının mesajlarının altına türkçe çeviri diye aktarıyordu milletde orayı okuyordu![]()
![]()
Şu geçen yazdığı şeyden sonra ciddiye alamıyorum kadını.
Kadın hayranıyla olan şeyimiŞu geçen yazdığı şeyden sonra ciddiye alamıyorum kadını.Geçen dediğim de iki sene olmuştur.
![]()
Valla kime dediğini hatırlamıyorum, sadece dediği bir kelime aklımda kalmışKadın hayranıyla olan şeyimi![]()
![]()
![]()
@Billy Kane Bişi paylaşmıştı ama sansurlumu paylaşmıs yada benmi görmemişim bilmiyorumda Demeti haklı sanmıstım sonra arkadaşlar düzeltinceValla kime dediğini hatırlamıyorum, sadece dediği bir kelime aklımda kalmış![]()
Kadın, haklı olduğu zaman bile kendisine haksız dedirtebilecek bir dile sahip.@Billy Kane Bişi paylaşmıştı ama sansurlumu paylaşmıs yada benmi görmemişim bilmiyorumda Demeti haklı sanmıstım sonra arkadaşlar düzeltince![]()
![]()
![]()
Hayaletli albümden sonra şarkıları artık tutmuyor son albümüde patladı sanırım kurtuldukKadın, haklı olduğu zaman bile kendisine haksız dedirtebilecek bir dile sahip.Orada ne olduğunu hatırlamıyorum dediğim gibi ama otomatikmen haksız konuma geliyor dediği şeyle
![]()
Emrah’ın proje albümüyle dönecekmiş.Hayaletli albümden sonra şarkıları artık tutmuyor son albümüde patladı sanırım kurtulduk![]()
![]()
![]()
Şarkısıyla değilde yine birisine dediği birşeyle gündem olurEmrah’ın proje albümüyle dönecekmiş.![]()
Sahi bi @Billy Kane vardı.Şarkısıyla değilde yine birisine dediği birşeyle gündem olur![]()
![]()
Ama mesala @Billy Kane üstadın diyordum burada ayrılıyorsunuz demek kimse @Billy Kane kadar uçuk olamıyor![]()
![]()
![]()
Hep şey yolu yanıSahi bi @Billy Kane vardı.
Diyorum ya ben saydığın üyelerin hepsinin karmasıyım diye, tek birine bağlı değilim.![]()
Onu bende grmüştüm@Billy Kane Demetine birisi twettarda Demetin çevirmeni diye hesap açmış kadının mesajlarının altına türkçe çeviri diye aktarıyordu milletde orayı okuyordu![]()
![]()
Söylediği şarkılarıda bilgisayarla türkçeye çeviriyorlar zaten yoksa sadece yazısı değil canlı seside anlaşılmıyor orada benden ayrılıyor neysekiOnu bende grmüştümKadına gerçekten lazım ama çevirmen
![]()
İzledim bunu biliyorumSöylediği şarkılarıda bilgisayarla türkçeye çeviriyorlar zaten yoksa sadece yazısı değil canlı seside anlaşılmıyor orada benden ayrılıyor neyseki![]()
![]()
@xemrexxx Teyzesi ayy şimdi düşüp bayılıcam modda![]()
![]()
@Forumdash @Billy Kane @dreamy @Yiğitt
2 :22![]()
![]()
nerdeeeeKeşke düşünce okuyabilsek![]()
![]()
![]()
Aldım sonunda, çok güzel ya