yalnız I'm still french Konuyu okumadan yazmıştım, baktım e doğum günü işte ne oldu
Sen Aralıkta doğduğun için 3 aylığına 2 yaş küçük oluyorsun benden o aylardada havanı atıyorsun Ama şimdi Eylüle kadarda ben havamı atacam indi yine 1 yaşa @mrt-06 @Forumdash @MasacRE @Harunnn60Kız resmecn şok balık beyinle hogatha nasıl hatırladı 😱 Ayy yaşlandım şu forumda , neyse gidip sakal traşı olayım ofiste herkesler şapşup öpecek. Ss
Bu arada @MasacRE ile @Sherlock konuya foruma üye olduğunda Çiğdem bendrn 7 yaş büyüktü şimdi 1 yaş kalmış aramızda bunu atayizler @DarkLegenD ile @Tolstoyevski bile açıklayamaz :S
Herkese çok teşekkür ediyorum hayatım
Afişle kurtuldun sanma özel bir doğum günü mesajı bekliyordur @xemrexxx sendenOyuna bak sende
Genelde forumun emreleri @Billy Kane @xemrexxx olsun şey oluyorlar ama sen normal görünüyorsun yada gizliyorsun @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @serhattDoğum günün kutlu olsun adaş @xemrexxx
Kız resmecn şok balık beyinle hogatha nasıl hatırladı 😱 Ayy yaşlandım şu forumda , neyse gidip sakal traşı olayım ofiste herkesler şapşup öpecek. Ss
Bu arada @MasacRE ile @Sherlock konuya foruma üye olduğunda Çiğdem bendrn 7 yaş büyüktü şimdi 1 yaş kalmış aramızda bunu atayizler @DarkLegenD ile @Tolstoyevski bile açıklayamaz :S
Herkese çok teşekkür ediyorum hayatım
Evet hepsi öptü bazıları @serhatt ve @Çiğdem lik bazıları @MasacRE ve @DarkLegenD di öpenlerin? Öptülermi ofistekiler teyzoşum gel yıkıyım yüzünü
Benlik olanları bna pasla
Forum içi hiç aklına gelmemişti köftenin @xemrexxx
Kız o ikisi birbirini öpüyor bırak beniForum içi hiç aklına gelmemişti köftenin @xemrexxx
Forum içi hiç aklına gelmemişti köftenin @xemrexxx
@serhatt Biraz az bulussun @ozgur2113 le @xemrexxx le bulusmalılar benceKız o ikisi birbirini öpüyor bırak beni
Pazartesi öpüşen adamları @mrt-06 yayınlıcakmı tüm merakımızla bekliyoruz @serhatt kaçırmasın bölümü @Forumdash
Kim öpüşüyo bePazartesi öpüşen adamları @mrt-06 yayınlıcakmı tüm merakımızla bekliyoruz @serhatt kaçırmasın bölümü @Forumdash