Büyük Final Puan Durumu:
Şebnem Ferah 72
Yıldız Tilbe 67
Evet arkadaşlar 10 Eylül'de başlayan macera bugün son buldu ve nihayet Şebnem Ferah'ın şampiyonluğuyla taçlandı. Genel olarak güzel bir sezondu, hepimiz eğlendik güldük. Yarışmacı olmamana rağmen sunucu olduğum için en az geçtiğimiz sezon kadar eğlendim. Özellikle şu sıralar forumun direği haline geldi MS rabi bunda siz değerli üyelerimizin de buna ilgi göstermesi sayesinde oluyor her şey.
Ilk kez sunuculuk yaptım, malum @Çiğdem'in internet sorunları uzayınca yarışmayı en iyi şekilde aksatmadam, kimsenin hakkını yemeden en objektif sekilde ilerletmeye çalıştım. 12 haftadır surçu lisan ettiysek affola. Umarım benden memnun kalmışsınızdır.
@dreamy kaç sezondur yarışıyordu, yarı final görmüşlüğü bile var. Geçen sene çok büyük bir strateji hatası yapmasına rağmen bu sezon kusursuz yarıştı ve final puanı farkına rağmen Şebnem Ferah'la 1.'liği elde etti. Kendisini tebrik ediyor ödülünü @bazinga'nın en kısa sürede takdim etmesini umuyoruz.
@Yiğitt ise kesinlikle bu sezona damga vuran yarışmacıydı. Yıldız Tilbe'yi finale kadar ilerletti ve MS'de kendi rekorunu kırdı. Kendisini de ayrıca tebrik ediyorum ve bu forumdaki başarılarına, disiplinine ve emeklerine devam etmesini diliyorum.
Başta @Çiğdem olmak üzere bütün jüri başkanları, yarışmacı ve jüri üyelerine teker teker teşekkür ediyorum. Bir MS sezonunun daha sonuna geldik. 2020'de sadece 10. sezona özel değişik bir formatla karşınızda olacağız. Gelecek sezon büyük sezon. O zamana kadar takipte kalın, sağlıcakla kalın. MS 10. sezonuyla görüşmek üzere.
Şebnem Ferah'ın manidar şarkısıyla veda edelim. Hoşçakalın.