Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Yiğitt seni de tebrik ederim ama bu yarişmanın ilk zamanlarında @xemrexxx yarişmişti. Ne yaptiysa hasetliğinden yapmiştir Keşke burda olsaydım da şu stratejiyi benle kursaydın
Evladım yapmaz öyle bişey. Hakkıyla kazanmiş işte. Kaliteli bi isim seçmiş.
@Yiğitt seni de tebrik ederim ama bu yarişmanın ilk zamanlarında @xemrexxx yarişmişti. Ne yaptiysa hasetliğinden yapmiştir Keşke burda olsaydım da şu stratejiyi benle kursaydın
Fok da yıldız dinlerdir normal hayatta ama tipe bakıp oy kullanırdı yine Şebo daha iyi tabi derdi Sen de kıskanırdın bu sefer evladım hiç şampiyon olamazdı
Fok da yıldız dinlerdir normal hayatta ama tipe bakıp oy kullanırdı yine Şebo daha iyi tabi derdi Sen de kıskanırdın bu sefer evladım hiç şampiyon olamazdı
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.