eTV MusicSurvivor 9. Sezon Şampiyonu / Şebnem Ferah - dreamy

Tebrikler @dreamy güzel yarıştın, kazanmayı hak ettin veya hak etmedin bilmiyorum ama kazandığın için tebriği hak ettin, bunu biliyorum. :A Finale kalan @Yiğitt sana da tebrikler ve sağlık olsun, buraya kadar gelmek de bir başarıdır sonuçta. :A Tüm yarışan arkadaşlara da sağlık olsun maksat katılmaktı diyip geçelim. :A

Yarışmayı sunan emek veren @Çiğdem ve sonradan yarışmanın devam etmesini sağlayıp emek veren @kerem arkadaşlara da ellerine sağlık diyorum. Eskisi kadar goygoylara katılamıyorum ama yine de elimden geldiğince sanatsal oylarımla katkı vermeye çalışıyorum yarışmaya. :A Önümüzdeki yarışmalarda görüşmek üzere. :A

Güzel tartışmalardan uzak bir sezon oldu öncelikle emeğinize sağlık @Çiğdem ve @kerem. Çok başarılı bir şekilde götürdünüz, aksama olmadan devam etti. :D

@dreamy tebrikler canım hak ettin, fazla destek olamadım çünkü her şarkısını beğenmiyordum ama beğendiklerime yüksek verdim. Bu arada "♫ MusicSurvivor Şampiyonu ♫" etiketini de verdim hayırlı olsun. :D @Yiğitt canım sana da tebrikler gayet başarılı götürdün ikincilik de güzel bir başarıdır.

Ben tehdide papuç bırakacak biri miyim sence :A
cookies ile tehdit etseydim başarıya ulaşabilirdim belki. ?
Güzel tartışmalardan uzak bir sezon oldu öncelikle emeğinize sağlık @Çiğdem ve @kerem. Çok başarılı bir şekilde götürdünüz, aksama olmadan devam etti. :D

@dreamy tebrikler canım hak ettin, fazla destek olamadım çünkü her şarkısını beğenmiyordum ama beğendiklerime yüksek verdim. Bu arada "♫ MusicSurvivor Şampiyonu ♫" etiketini de verdim hayırlı olsun. :D @Yiğitt canım sana da tebrikler gayet başarılı götürdün ikincilik de güzel bir başarıdır.
Etiket için ayrıca teşekkürler. :D

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Tebrikler @dreamy çok başarılıydın,çok iyi yarıştın ?? @Yiğitt sanada tebrikler finalde bulunmak dahi başarıdır ??
Yarışmanın sunucuları @kerem @Çiğdem emeklerinize sağlık muazzam sezon ??
Ben de damga vurdum bu sezona kıskanın. :A @kerem @Çiğdem @Yiğitt @ozgur2113 @dreamy

@dreamy şaşırttın öncelikle ben Yıldız şampiyon olur diye düşünüyordum oyum geçerli olsaydı Yıldız’aydı ama bir şey değişmiyormuş 13 dk ile kaçırdım.

@Yiğitt sana da tebriklerçok iyi yönettin cano :X
@dreamy tebrik ederim birçok kez tam puan bazen de çok düşük vermiştim ama hak eden sen olmuşsun tebrik ediyorum ♥
@Yiğitt sen bizim gönlümüzün Yıldız'ı oldun aşko seni de ayrıca tebrik ediyorum XOXO ?
Çok güzel bir sezondu başta @kerem ve @Çiğdem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.
Yasak Elma olduğu için finale katılamadım.
Çok güzel bir sezon oldu gerçekten. :bhr: Her anı çok keyifli geçti. :Z

Tebrik ederim @dreamy Şebnem Ferah çok sevdiğim bir isim. Muazzam bir sesi var ve muazzam şarkıları var. :bhr: Benim bu sezonki favorilerimden biriydin. Çok güzel de yönettin ve sonuna kadar geldin. :Z Aynı zamanda çok iyi de bir rakiptin çok keyif aldım seninle yarışmaktan. :Z

Seni de tebrik ediyorum canım benim. :bhr: Yıldız Tilbe tartışılmaz bir ses. Sen de harika yönettin ve bu sezona damga vurdun bence. :Z Çok keyifliydi sizinle yarışmak. Güzel bir şekilde noktaladık. :bhr: Emeklerine sağlık. @Yiğitt

Ve sizlere ne desem az. :bhr: Harika geçen bir sezon. Benim için de anlamı çok büyük. :Z Özleyecem MS serüvenini. Emeklerinize sağlık. @Çiğdem @kerem
Tebrikler @dreamy güzel yarıştın, kazanmayı hak ettin veya hak etmedin bilmiyorum ama kazandığın için tebriği hak ettin, bunu biliyorum. :A Finale kalan @Yiğitt sana da tebrikler ve sağlık olsun, buraya kadar gelmek de bir başarıdır sonuçta. :A Tüm yarışan arkadaşlara da sağlık olsun maksat katılmaktı diyip geçelim. :A

Yarışmayı sunan emek veren @Çiğdem ve sonradan yarışmanın devam etmesini sağlayıp emek veren @kerem arkadaşlara da ellerine sağlık diyorum. Eskisi kadar goygoylara katılamıyorum ama yine de elimden geldiğince sanatsal oylarımla katkı vermeye çalışıyorum yarışmaya. :A Önümüzdeki yarışmalarda görüşmek üzere. :A

Aaa bu sezon hepsini götüremediğim ilk sezonum oldu @kerem olmasa şuan 5.hafta baslıcaktı :A Oda inş yakında döner ve @Yiğitt @dreamy tekrar tebrikler bu sezonu ele alırsak olamadım bir sezona rağmen gerçekten çok eğlenceli çok güzel bir sezon oldu 10.sezonumuzda yine döndüme göre birlikte bulusuruz yine :Z :Z :Z @Aserat @serhatt @xemrexxx

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • Harika
Reactions: Çiğdem