@dreamy destekçim yok diyip duruyordu seni unutmuş13 puan fark var ama birazdan dengelenir
Öyle bir şey demedim be Biliyordum başından beri @batuhankaralar@dreamy destekçim yok diyip duruyordu seni unutmuş
Fok baskanı arıyordun gerçi @batuhankaralar da var ama yok gibi aslındaÖyle bir şey demedim be Biliyordum başından beri @batuhankaralar
Fok başkan bir de jüri başkanıydı dimi gitti 5 puan.Fok baskanı arıyordun gerçi @batuhankaralar da var ama yok gibi aslında
Kullanabilse 5 vericekti evet Başkanlar onla benim icadımızdı yarışmaya bir devrim getirdi bir güzellik getirdi en ayrıcalıklı yarışma olamsının bir sbebide bu özelli zatenFok başkan bir de jüri başkanıydı dimi gitti 5 puan.
Bir de jüri başkanlığı mertebesinin kaldırılması gerek bence bir dahaki sezona onu söylemek istiyorum.
Musti olmadından mecbur kaldın @MasacREBen de şaşırdım ama bi tık önde çıktı Şebnem'in şarkısı...
Hayır jüri başkanı olsun ona bir şey demiyorum ama herkes gibi oy kullansın yani gerek yok maceralara. Benim önceki haftalarda da illa ki işime yaramıştır ama böyle daha adil olur bence.Kullanabilse 5 vericekti evet Başkanlar onla benim icadımızdı yarışmaya bir devrim getirdi bir güzellik getirdi en ayrıcalıklı yarışma olamsının bir sbebide bu özelli zaten
Musti olsa da ona vermezdim emin ol...Musti olmadından mecbur kaldın @MasacRE