Off sus sen, cok bilmis.Fark açılmamış hala, şaşırdım... Şebnem kazanıyor gibi zaten, şu an reyting için eşit götürülüyor. Çözdük artık.
Off sus sen, cok bilmis.Fark açılmamış hala, şaşırdım... Şebnem kazanıyor gibi zaten, şu an reyting için eşit götürülüyor. Çözdük artık.
Benim öğrencim @keremFark açılmamış hala, şaşırdım... Şebnem kazanıyor gibi zaten, şu an reyting için eşit götürülüyor. Çözdük artık.
@serhatt harikasın tatlım, yine kaliteni göstermişsin.
@dreamy şimdiden tebrik ediyorum2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 37
Şebnem Ferah 37
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
Kupayı çaldım zaten.
Ben o kadar iyimser düşünemiyorum şu an.@dreamy şimdiden tebrik ediyorum
Bu pis fantezilerini başkalarına kullan.@ozgur2113 ü teselli ediyormuş hala elendi diye özgürün yatak odasında
@hayret bi şey de katkıları için teşekkürler 10.sezonumuzda tekrar yarışmacı olrakta görürüz inş
Harikasın @hayret bi şey çok teşekkürler.
Neren gariban senin be şimdi paralarını sayıyorsundur allah bilir.Birilerinin öğrencisidir belki tabi gariban bir vatandasım ben anlamam @kerem
@Maskeli Fedai harikasın yavrum, yine çok iyi işler çıkarıyorsun.
13 puan fark var ama birazdan dengelenirBen o kadar iyimser düşünemiyorum şu an.
Bu sezonkı hasıratı @kerem alıcakmısNeren gariban senin be şimdi paralarını sayıyorsundur allah bilir.