Off sus sen, cok bilmis.Fark açılmamış hala, şaşırdım... Şebnem kazanıyor gibi zaten, şu an reyting için eşit götürülüyor. Çözdük artık.![]()
Off sus sen, cok bilmis.Fark açılmamış hala, şaşırdım... Şebnem kazanıyor gibi zaten, şu an reyting için eşit götürülüyor. Çözdük artık.![]()
Benim öğrencimFark açılmamış hala, şaşırdım... Şebnem kazanıyor gibi zaten, şu an reyting için eşit götürülüyor. Çözdük artık.![]()
@dreamy şimdiden tebrik ediyorum2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 37
Şebnem Ferah 37
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
Kupayı çaldım zaten.
Ben o kadar iyimser düşünemiyorum şu an.@dreamy şimdiden tebrik ediyorum![]()
Bu pis fantezilerini başkalarına kullan.@ozgur2113 ü teselli ediyormuş hala elendi diye özgürün yatak odasında![]()
Neren gariban senin be şimdi paralarını sayıyorsundur allah bilir.
13 puan fark var ama birazdan dengelenirBen o kadar iyimser düşünemiyorum şu an.![]()
Bu sezonkı hasıratı @kerem alıcakmısNeren gariban senin be şimdi paralarını sayıyorsundur allah bilir.![]()
![]()