Beğenmiştim şarkını bu hafta, niye üzüldün?
Beğenmiştim şarkını bu hafta, niye üzüldün?
Finallik 😱 1 Şarkıyı çok tuttun gibi elinde sen anlamıssındır Araba yerine kullanabilirdin onda sıkıntı çıkmazsa diğer şarkılar sağlamEvet, merakla beklenen o an geldi...
Sene 1996. Mustafa Sandal, Türk pop müziğinin en unutulmaz albümlerinden biri olan Gölgede Aynı'ya imzasını attı. O albümde pek çok şarkı çok sevilip klasikler arasında yerini aldı ama bir şarkı var ki nesilden nesile taşındı ve bugün hala Mustafa Sandal denilince akla ilk gelen şarkı. 90'lar pop müziği denilince akla ilk gelen şarkılardan biri... Bu haftaki şarkımız: "Araba"
2.01 - 3.33
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Mustide bunu çok anlatır anneler sokakta durdurup bunu derlermişAnnem bu şarkıyla yemek yedirirmiş bana hâlâ anlatır duydukça...
Emeğine sağlık yine güzel iş çıkarmıssın özellikle eleneni merak ediyorumEvet, şarkılar ve recaplar tamamlandığına göre 11. haftanın oylaması başlamıştır. Sonuçlar Cumartesi 21.00'da açıklanacaktır. O zamana kadar oy kullanmayı unutmayın. Herkese bol şans.
1. Dua Lipa - Electricity
2. Buray - Seni Sevmiyorum Artik
3. Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım
4. Şebnem Ferah - Yağmurlar
5. Mustafa Sandal - Araba
6. Murat Boz - Janti
7. Yıldız Tilbe - Çat Kapı
![]()
MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 11. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Oylar cok degisik gelmeye basladi. Herkes ayri ayri degisik yollar oyluyor. Elenen kim bilmiyorum bende.Emeğine sağlık yine güzel iş çıkarmıssın özellikle eleneni merak ediyorum![]()
![]()
![]()
editör oldum kudur
Tamam ben zaten seni bekliyordum. Onayin olmadan bir sey yapmiyorum biliyorsun.@kerem @Silinmiş Üye a açıklamaları yapmıssın baktım mesajlara yeni sezona yarışmacı katılabilir ama yarışmaya ısınma açısından 12.hafta oyda yollayabilir isterse sonuc gecesinde kaynasır yarışmacılarla@MayısKralı
@Silinmiş Üye u kalan haftalar konuk alabilirsin büyük finalde zaten halk olarak oylayacak ısınır gelecek sezonada yarışmasını isteriz hoşgeldi forumumuza bu aradaTamam ben zaten seni bekliyordum. Onayin olmadan bir sey yapmiyorum biliyorsun.![]()
Niye öyle dedin, daha önce nasıl sonuç aldı?
Büyük finale bahsettigim üyelere de oy kullandirticam bu arada. Iznin varsa tabii.@Silinmiş Üye u kalan haftalar konuk alabilirsin büyük finalde zaten halk olarak oylayacak ısınır gelecek sezonada yarışmasını isteriz hoşgeldi forumumuza bu arada![]()
![]()
![]()
Yükseliyorum yakında seni koltuğundan edecemÇaylak oldun sandım korktum![]()
![]()
![]()
Keşke sadece hak edenler alsaydı canım@serhatt Editör oldu. Hakettigini aldi sonunda baya emek veriyordu reyting bölümüne.![]()
hayatım böyle düşünmene çok seviniyorum