eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 11. Hafta

Yarışmaya sonradan başvurulmuyor sanırım. Sanırım sezon sezon oluyor artık seneye burda olursam başvururum. ? Elenen yarışmacılara baktım da ilk haftalardan Hadise ve Duman'ın elenmesi baya şaşırttı. Keza Ajda Pekkan'ın da. ? Devam eden şarkıcılar arasında da iyi isimler var,herkese başarılar dilerim hak eden kazanır umarım.

Electricity konusunfaki mesajs göre Dua seviyorsun :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: blacklion and kerem
Yarışmaya sonradan başvurulmuyor sanırım. Sanırım sezon sezon oluyor artık seneye burda olursam başvururum. ? Elenen yarışmacılara baktım da ilk haftalardan Hadise ve Duman'ın elenmesi baya şaşırttı. Keza Ajda Pekkan'ın da. ? Devam eden şarkıcılar arasında da iyi isimler var,herkese başarılar dilerim hak eden kazanır umarım.
Hadise ve Duman strateji hatalarından dolayı elendiler. Bu yarışmada yarışırken strateji çok önemli.

Başvurulara gelirsek sadece yarışma başlamadan başvuru yapılabiliyor. Bu sezona sadece 5 hafta kaldı. O yüzden en erken gelecek sezon başvurabilirsin. :D

Burada olmaya devam edersen finalde sana da oy kullandırırım. Önce biraz buraya ısın da. :D

• Beğendim
Reactions: blacklion
Türk müziğinin efsaneleri arasına adını yazdıran 'Çat Kapı' ile sizlerleyiz. Yıldız Tilbe'nin 2003 yılında çıkardığı 'Yürü Anca Gidersin' albümünde yer alan 'Çat Kapı' şarkısıni geçtiğimiz yıl Oğuzhan Koç da seslendirmişti. Tüm arkadaşlara başarılar. :bhr:

''Geceyi güneş siler, beni senin hasretin
Tek başıma sanki mahşer yeriyim
Şu kalbimdeki her yer bu evde seni bekler
Hadi çat kapı gel sevineyim''

Türk müziğinin efsaneleri arasına adını yazdıran 'Çat Kapı' ile sizlerleyiz. Yıldız Tilbe'nin 2003 yılında çıkardığı 'Yürü Anca Gidersin' albümünde yer alan 'Çat Kapı' şarkısıni geçtiğimiz yıl Oğuzhan Koç da seslendirmişti. Tüm arkadaşlara başarılar. :bhr:

''Geceyi güneş siler, beni senin hasretin
Tek başıma sanki mahşer yeriyim
Şu kalbimdeki her yer bu evde seni bekler
Hadi çat kapı gel sevineyim''

Yine başka bir efsaneyle gelmişsin. Son 3 haftadır çok iyi gidiyorsun, nazar değmesin. :Z

• Harika
Reactions: Yiğitt
Anladım, her yarışmada önemlidir strateji. Neyse kazananın olduğu yerde kaybeden de olacak illaki. Gelecek sezon başvuruları ne zaman oluyor peki? Baya uzun yıldır devam ediyor herhalde bu yarışma, 9 sezon olmuş. ?

Isınmaya çalışıyorum, oy kullanmak dediğin anket falansa göremedim ben konuda herkese açık değil sanırım anket.?

2014’te başladı, 2015 yılında 3 sezon oldu. 2016’da 1 sene ara verdi. 2017’de yine 3 sezon. 2018’den beri 1’er sezon. :D @Çiğdem @kerem 2020’de 3 sezon yapın. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and blacklion
Anladım, her yarışmada önemlidir strateji. Neyse kazananın olduğu yerde kaybeden de olacak illaki. Gelecek sezon başvuruları ne zaman oluyor peki? Baya uzun yıldır devam ediyor herhalde bu yarışma, 9 sezon olmuş. ?

Isınmaya çalışıyorum, oy kullanmak dediğin anket falansa göremedim ben konuda herkese açık değil sanırım anket.?
Yarismacilar bir sarkici belirliyor ve o sarkicinin 15 sarkisini kullaniyor, ben onlari editleyip paylasiyorum. Bütün yarismaci ve jüri de özel mesaj kutucugundan oylarini bana yolluyorlar bende onlari topluyorum ve toplamda en az puani alan yarismaci eleniyor. Her hafta bir kisi yarismaya veda ediyor. Bazen yarismaci sayisi cogalinca 2'li elemeler de oluyor. Bu sezon seyirci olabilirsin ama foruma isindin mi seneye kesin jüri üyesi olursun. Eger yarismak istersen de yarismaci da olabilirsin. :D

• Beğendim
Reactions: blacklion
Evet, şarkılar ve recaplar tamamlandığına göre 11. haftanın oylaması başlamıştır. Sonuçlar Cumartesi 21.00'da açıklanacaktır. O zamana kadar oy kullanmayı unutmayın. Herkese bol şans. :Z

1. Dua Lipa - Electricity
2. Buray - Seni Sevmiyorum Artik
3. Barış Manço - Uzun İnce Bir Yoldayım
4. Şebnem Ferah - Yağmurlar
5. Mustafa Sandal - Araba
6. Murat Boz - Janti

7. Yıldız Tilbe - Çat Kapı

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey

Son düzenleme: