xBUGRAx
Süper Emekli
Sakallı halini istiyorum
senin ne istediğini biliyoruz da neyseSakallı halini istiyorum
ben şok resmen 😱Alp Navruz en iyisi gibiydi. @ozgur2113
berk oktayı beğenmedin mi her yerini de görmüştünNiye be.
berk oktayı beğenmedin mi her yerini de görmüştün
Kesssenin ne istediğini biliyoruz da neyse
her hafta izmitten avrupa yakasına avlanmaya giden sen mi diyorsun bunu
parlak avına çıkmak suç muher hafta izmitten avrupa yakasına avlanmaya giden sen mi diyorsun bunu
Akın Akınözü ve Burak Deniz beklenti altı kaldı sende ama Alp iyiydi.Alp Navruz en iyisi gibiydi. @ozgur2113
Akın Akınözü ve Burak Deniz beklenti altı kaldı sende ama Alp iyiydi.
Manikür falan.Hele Akın'ın gidişi neydi öyle rezil etti kendini.
Manikür falan.
Burak Çelik de iyiydi.
Böyle füzeye can kurban bee @xemrexxx çok iyi yapmışsın ilk zamanlarda tarzım değildi ama son zamanlarda sen ve @Emre Ozansoy sevdirdiniz banaEkli dosyayı görüntüle 114336
@xemrexxx in istediği gerçek oldu sonunda. Bu füze beni öldürmeye yetti kına yaksın artık.
@Dosi @Forumdash @Alos @Araf @EmreCan @Emre Ozansoy @Mircan Saye @The_Erinch @Özgür @Angelica @xdragxx @Yiğitt @slhttnmtl
Ay bunu sevmeyen ölsün, o bileklerindeki dövmeler çok daha çekici kılmamış mı, bayıldım.Böyle füzeye can kurban bee @xemrexxx çok iyi yapmışsın ilk zamanlarda tarzım değildi ama son zamanlarda sen ve @Emre Ozansoy sevdirdiniz bana
Ekli dosyayı görüntüle 114336
@xemrexxx in istediği gerçek oldu sonunda. Bu füze beni öldürmeye yetti kına yaksın artık.
@Dosi @Forumdash @Alos @Araf @EmreCan @Emre Ozansoy @Mircan Saye @The_Erinch @Özgür @Angelica @xdragxx @Yiğitt @slhttnmtl
Aşırı iyiAy bunu sevmeyen ölsün, o bileklerindeki dövmeler çok daha çekici kılmamış mı, bayıldım.