Burada tek tırlatmış sensin...Tırlatın galiba canım.
Bunun neresi füze ya giyinik bir foto bir kere sen böyle şeylerden etkilenmezsin.Ekli dosyayı görüntüle 114336
@xemrexxx in istediği gerçek oldu sonunda. Bu füze beni öldürmeye yetti kına yaksın artık.
@Dosi @Forumdash @Alos @Araf @EmreCan @Emre Ozansoy @Mircan Saye @The_Erinch @Özgür @Angelica @xdragxx @Yiğitt @slhttnmtl
Yok yok sen tırlattın, benim zevklere bak maşallah.Burada tek tırlatmış sensin...
Her şey çıplaklık mı?Bunun neresi füze ya giyinik bir foto bir kere sen böyle şeylerden etkilenmezsin.
Senin için öyle.Her şey çıplaklık mı?
Duruşu, heybeti, dövmeleri, bakışları yeteri kadar etkileyici değil mi?
Benim için öyle olsa bu fotoya füze demezdim, beni iyi tanıyamamışsın!!!Senin için öyle.
Yine de füzelik bir fotoğraf değil. Artık yokluktan nelere ölüp bitiyorsun…
Bu adamın çok daha iyi fotoğrafı vardır, buna ölüp bittim, füze demenin anlamını çözemedim öyle bir albenisi de yok Allah bilir hangi gözle baktın.Benim için öyle olsa bu fotoya füze demezdim, beni iyi tanıyamamışsın!!!
Sen ne anlarsın kaliteli maldan be. Yoklukta da değilim ayrıca.
Ne gözle baktığımı çok iyi biliyorsun sen.Bu adamın çok daha iyi fotoğrafı vardır, buna ölüp bittim, füze demenin anlamını çözemedim öyle bir albenisi de yok Allah bilir hangi gözle baktın.
Belli canım buna füze diyorsun.
Zevksizin önde gidenisin.Yok yok sen tırlattın, benim zevklere bak maşallah.
Sağ ol canım, sen daha çok.Zevksizin önde gidenisin.
Sağ ol canım, sen daha çok.
Bana benimle cevap vermen.
İşte asıl tırlatanın kendin olduğunu kendin ispat ettin.Bana benimle cevap vermen.
Terbiyesiz...İşte asıl tırlatanın kendin olduğunu kendin ispat ettin.
Gene noldu buna?? @xemrexxxEkli dosyayı görüntüle 114336
@xemrexxx in istediği gerçek oldu sonunda. Bu füze beni öldürmeye yetti kına yaksın artık.
@Dosi @Forumdash @Alos @Araf @EmreCan @Emre Ozansoy @Mircan Saye @The_Erinch @Özgür @Angelica @xdragxx @Yiğitt @slhttnmtl
Nerede görmüş bilmiyorum. @serhatt cevapla.
Fotoyu görmüyor musun, daha ne olsun??Gene noldu buna?? @xemrexxx