Gİttim bi daha baktım. Ne var oğlum fotoda? Dümdüz çıkmış adamİnan biyometriklerde daha iyi çıkıyordurFotoyu görmüyor musun, daha ne olsun??
Gİttim bi daha baktım. Ne var oğlum fotoda? Dümdüz çıkmış adamİnan biyometriklerde daha iyi çıkıyordurFotoyu görmüyor musun, daha ne olsun??
Siz ona benim baktığım gözle bakmadığınız için göremezsiniz.Gİttim bi daha baktım. Ne var oğlum fotoda? Dümdüz çıkmış adamİnan biyometriklerde daha iyi çıkıyordur
Allah adı verdim. Şu gözlüğü piayasaya sür biz de alalım Kafa yaptiği kesinSiz ona benim baktığım gözle bakmadığınız için göremezsiniz.
Sana gözlük de versem kar etmez o kör gözlerine.Allah adı verdim. Şu gözlüğü piayasaya sür biz de alalım Kafa yaptiği kesin
Gönül gözüm acıkımış ki seni ex yaptım Çöplükten aldım seni biliyorsun. Şimdi müştemeliyat kraliçesi oldun da bu laflrı söyluyyorsun. Yazıklar olsun sana!!!!Sana gözlük de versem kar etmez o kör gözlerine.
Beni çöplükten aldığın dışında dediklerinin hepsi palavra.Gönül gözüm acıkımış ki seni ex yaptım Çöplükten aldım seni biliyorsun. Şimdi müştemeliyat kraliçesi oldun da bu laflrı söyluyyorsun. Yazıklar olsun sana!!!!
@serhatt Ekin için Ferhat gibi dağları deler SelocumAaa bir herif için değmez?
Zamanla onları da kabulleneceksinBeni çöplükten aldığın dışında dediklerinin hepsi palavra.
Sen kabullenmelisin bence gerçekleri.Zamanla onları da kabulleneceksin
Her şeyi yaparım.@serhatt Ekin için Ferhat gibi dağları deler Selocum
Seven ne yapmazHer şeyi yaparım.
Iyy malum şahsın 11. bölümde final yapan dizisinin adı. 🤮🤮Seven ne yapmaz
Yusiii bu arada hiç farkında bile değildim öyle bi dizisi olduğunun şimdi baktımIyy malum şahsın 11. bölümde final yapan dizisinin adı. 🤮🤮
Her gece görüyorum...
Keşke demeseydim...Yusiii bu arada hiç farkında bile değildim öyle bi dizisi olduğunun şimdi baktım
Tuttuğunu koparıyor eve kapatıyor ondan kaçmıyorlar @serhatt
Benden kaçış yok.Tuttuğunu koparıyor eve kapatıyor ondan kaçmıyorlar @serhatt
Senin gibi bi kuduruktan kaçabilene aşk olsunBenden kaçış yok.
O kadar haklısın ki.Senin gibi bi kuduruktan kaçabilene aşk olsun