eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 8. Hafta

Oylarımı az önce kullandım. :A Bu hafta iki isim şaşırtıcı derecede düşük aldı benden. :A Bir isim de beklemediğim kadar yüksek aldı. :A

Uçurum şarkımız Murat'ın en klas şarkılarından onunla bütünleşmiş bir şarkı lütfen @Çiğdem i kale almayınız :A Hoş o böyle deyince final puanı alıyorum ben :F

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Özelden üst üste talep gelince oylama ile ilgili genel bir açıklama yapmak istiyorum. Oylarınızı gönderdiğiniz andan itibaren kesinlikle oy değişikliği söz konusu olamaz. Küçük istisnalar tabii ki olabilir ama haksızlık olmaması adına oylarınızı gönderdiğiniz an o oylar geçerli sayılıyor. :)

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
MS'nin işi belli olmaz, belki bu şarkı da avizeli 'Bi An Gel' gibi uğursuzdur. :A @Çiğdem
şebnemgizli favori bu sene, Dua’yla finalde olabilecek ikinci isim :A
Hayır daha geçen güne kadar önünüz açık falan demiyor muydu bize, şimdi elenme potasındasınız diyor şaka gibi. :A
Şebonun önü açıktı zaten ama sen kapadın işte uğurlamaya geldik :A :A :A @ozgur2113 @serhatt

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Özelden üst üste talep gelince oylama ile ilgili genel bir açıklama yapmak istiyorum. Oylarınızı gönderdiğiniz andan itibaren kesinlikle oy değişikliği söz konusu olamaz. Küçük istisnalar tabii ki olabilir ama haksızlık olmaması adına oylarınızı gönderdiğiniz an o oylar geçerli sayılıyor. :)
Kaptın bu işi alamancı :A :A :A @xemrexxx @Yiğitt @serhatt