Şebnem gitmez bence şarkısı iyi.Çivimi çaktın Zaten @dreamy gidiyor senin kullanamadın güzel şarkılarının hatrına kal
Şebnem gitmez bence şarkısı iyi.Çivimi çaktın Zaten @dreamy gidiyor senin kullanamadın güzel şarkılarının hatrına kal
Oylarımı az önce kullandım. Bu hafta iki isim şaşırtıcı derecede düşük aldı benden. Bir isim de beklemediğim kadar yüksek aldı.
yok çok şükürCumartesi kıytırık dizin yoktur herhalde
See you
Berbat.
Tek sen kaldin, seni de yemeye calisiyorlar.
@sokak sanati olsaydı Imagine Dragons değil, Mustafa Sandal elenirdi mesela.Yedirmeyiz Dua’yı, bu sene giden tek yabancı olmak hedefim az kaldı. gözlerm seni arıyor @sokak sanati
Hayır daha geçen güne kadar önünüz açık falan demiyor muydu bize, şimdi elenme potasındasınız diyor şaka gibi.
Keşke puanlarına da yansıtabilsen bunu.şebnemgizli favori bu sene, Dua’yla finalde olabilecek ikinci isim
MS'nin işi belli olmaz, belki bu şarkı da avizeli 'Bi An Gel' gibi uğursuzdur. @ÇiğdemHayır daha geçen güne kadar önünüz açık falan demiyor muydu bize, şimdi elenme potasındasınız diyor şaka gibi.
MS'nin işi belli olmaz, belki bu şarkı da avizeli 'Bi An Gel' gibi uğursuzdur. @Çiğdem
şebnemgizli favori bu sene, Dua’yla finalde olabilecek ikinci isim
Şebonun önü açıktı zaten ama sen kapadın işte uğurlamaya geldik @ozgur2113 @serhattHayır daha geçen güne kadar önünüz açık falan demiyor muydu bize, şimdi elenme potasındasınız diyor şaka gibi.
Kaptın bu işi alamancı @xemrexxx @Yiğitt @serhattÖzelden üst üste talep gelince oylama ile ilgili genel bir açıklama yapmak istiyorum. Oylarınızı gönderdiğiniz andan itibaren kesinlikle oy değişikliği söz konusu olamaz. Küçük istisnalar tabii ki olabilir ama haksızlık olmaması adına oylarınızı gönderdiğiniz an o oylar geçerli sayılıyor.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
İyi bari gerçi tatlı yalanım var ama onu sen izlemiyorsun zaten , kaliteli dizi izlememen işe yaradı deseneyok çok şükür
Zaten oyları alıo topluyorum, halimi düşünen yok hemen değiştirelim diyorlar.