eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 6. Hafta Sonuçları

Herkese hayırlı olsun, yeni haftada güzel şarkılarda buluşmak üzere, başarılar :bhr: ? ??

Yüksek puan veren herkese teşekkürler. Aslında kullanmayı düşünmediğim bir şarkıydı İndir. @Çiğdem geçmişte puan almış bir şarkı olduğunu söylediği için kullandım. İstediğimizi de aldık teşekkürler @Çiğdem. Gelecek haftadan itibaren daha da iddialıyız inşallah. :Z

@Ahmed geçmiş olsun. Katy'nin en az sevdiğim şarkılarından biriydi, daha önceden kullansaydın keşke. :(

@batuhankaralar bir dahaki hafta oylarını kullanırsın inşallah. :D

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Yüksek puan veren herkese teşekkürler. Aslında kullanmayı düşünmediğim bir şarkıydı İndir. @Çiğdem geçmişte puan almış bir şarkı olduğunu söylediği için kullandım. İstediğimizi de aldık teşekkürler @Çiğdem. Gelecek haftadan itibaren daha da iddialıyız inşallah. :Z

@Ahmed geçmiş olsun. Katy'nin en az sevdiğim şarkılarından biriydi, daha önceden kullansaydın keşke. :(

@batuhankaralar bir dahaki hafta oylarını kullanırsın inşallah. :D
Bu bana ders oldu, Selda ile yarıştığımda da galiba bu yüzden elenmiştim üçüncüde kesin giderim :D

• Güldürdün
Reactions: kerem
Sövenleri not alip tehdit et, nasilsa onlar hep puana muhtaclar. :A

@denizz19 bu haftaki sarkisi finallikti, erkenden harcadi ama yine de final puanini 1 puanla kacirdi. :A
O sövenlerle ayrıca ilgileneceğim :A

O marul kafanın neyine final puanı falan :A Ağlasın :A @denizz19

• Güldürdün
Reactions: denizz19 and kerem
@MasacRE geçen hafta çok tatlıydın, keşke hep öyle kalsaydın...
Bu tarz şarkıları sevmiyorum. Geçen haftaki gibi şarkılarla geldiğinde yine tatlı olurum :A

@MasacRE bazen müzik zevkin iyi oluyor :A
Benim müzik zevkim her zaman iyidir de Murat'ın iyi şarkısı çok az işte, bu da nadir iyi şarkılarından biriydi :A
Gayet iyi. :Z Düşük puanlarından sonra 7 beklemiyordum. :A @MasacRE
Demiştim sana ama niye beklemiyordun ki :A
Sandalyeye geçtiğimiz haftalarda gereğinden fazla puan vermiştim, onları geri alma vakti gelmişti :A

Bu tarz şarkıları sevmiyorum. Geçen haftaki gibi şarkılarla geldiğinde yine tatlı olurum :A

Benim müzik zevkim her zaman iyidir de Murat'ın iyi şarkısı çok az işte, bu da nadir iyi şarkılarından biriydi :A

Demiştim sana ama niye beklemiyordun ki :A

Sandalyeye geçtiğimiz haftalarda gereğinden fazla puan vermiştim, onları geri alma vakti gelmişti :A
O zaman yeni haftada da tatlış olacaksın demek. :Z

• Güldürdün
Reactions: MasacRE