Sana ne oluyor be, sende mi mutfak takımının tarafındasınSen sus bakayım
![]()
Aaa onu diyorum cnm pazartesi bir bilgi alım ona göre kimin açıcanı söylerim kalan neti buraya harcadık zatenPazartesi düzelmezse netin. Foruma gelir açarım konuyu, yarında dinleneyim az@Çiğdem
Ben 1 saate anca iyileşir herşeyi okur cevaplarım. Yada yarına kadar.
@sokak sanati Şefimizi unutmuşum
Sana ne oluyor be, sende mi mutfak takımının tarafındasın![]()
Barış Manço'nun iyi şarkılarını kullanıp yarışmadaki ömrünün az olduğunu anlayınca biraz da jürilere ve başkana yağ yapmak zorundasın, hak veriyorum sana.Bir videoyu kesip biçmek bile çok uğraştıcı iken onlarcasıyla boğuşup sunmak gerçekten çok yorumcudur o yüzden emeğinize sağlık tekrardan@Harunnn60 @kerem ve daimi @Çiğdem
İlk haftalar 17-18 şarkıdan baslıyorsun tek tek siteye yüklücen tek tek kesecen sonra youtubeye yüklücen zaten @Harunnn60 @kerem seni anladık dedilerBir videoyu kesip biçmek bile çok uğraştıcı iken onlarcasıyla boğuşup sunmak gerçekten çok yorumcudur o yüzden emeğinize sağlık tekrardan@Harunnn60 @kerem ve daimi @Çiğdem
Git şunlara çatla sen.Adalet budur![]()
Barış Manço'nun iyi şarkılarını kullanıp yarışmadaki ömrünün az olduğunu anlayınca biraz da jürilere ve başkana yağ yapmak zorundasın, hak veriyorum sana.![]()
sensiz buralar ölü
Acıma acınacak hale düşersinDizideki tek fakir onlardı, yazık![]()
Şimdi de aşağılayıp koskoca jürileri gömdüğün için diskalifiye olacaksın.Barış Manço’yla yarışacağım kesinlikleştikten sonra spotify’den son 10 hafta için liste hazırladım birkaç günde ve asıl amacım ilk 5 haftayı en az kayıpla atlatmak idi ve şimdilik ilk 5 haftayı öyle atlatmışız gözüküyor ancak eğer ilk başta belirlediğim son 10 listesi genel olarak ilk 5 kadar ilgi görmezse o zaman çok pis ters köşe olmuş olarak kalacağız
Bu arada yanlış anlaşılmasın ancak yarışmadaki puanlar bakımından en etkisiz kesim zaten jüri başkanları ve sunucu oluyor. Mesela bugün @Çiğdem in verdiği oy mu yarışmanın kaderini daha çok değiştirir yoksa senin birisine 13 puan bir başkasına 1 puan verdiğin oy mu? Aynı şekilde jüri başkanları da birinciyle sonuncu arasındaki yakın puanlar kullandığı için etkileri normal jüri ve yarışmacılar kadar olmuyor matematiksel olarakBu yüzden stratejik olarak yağlanacak en son kesim olmalılar afedersiniz
![]()
2 ay sonra ayrıldıklarında çatlayacak sen olacaksın, dimdik ayaktayım çok şükürGit şunlara çatla sen.Asıl adalet bu çünkü.
![]()
![]()
Başkanlar etkileyebiliyor dozunu kaçırtmalarına izin vermiyorum tabi amaBarış Manço’yla yarışacağım kesinlikleştikten sonra spotify’den son 10 hafta için liste hazırladım birkaç günde ve asıl amacım ilk 5 haftayı en az kayıpla atlatmak idi ve şimdilik ilk 5 haftayı öyle atlatmışız gözüküyor ancak eğer ilk başta belirlediğim son 10 listesi genel olarak ilk 5 kadar ilgi görmezse o zaman çok pis ters köşe olmuş olarak kalacağız
Bu arada yanlış anlaşılmasın ancak yarışmadaki puanlar bakımından en etkisiz kesim zaten jüri başkanları ve sunucu oluyor. Mesela bugün @Çiğdem in verdiği oy mu yarışmanın kaderini daha çok değiştirir yoksa senin birisine 13 puan bir başkasına 1 puan verdiğin oy mu? Aynı şekilde jüri başkanları da birinciyle sonuncu arasındaki yakın puanlar kullandığı için etkileri normal jüri ve yarışmacılar kadar olmuyor matematiksel olarakBu yüzden stratejik olarak yağlanacak en son kesim olmalılar afedersiniz
![]()
Ayrılmalarını beklerken kuruyup gideceksin haberin yok.2 ay sonra ayrıldıklarında çatlayacak sen olacaksın, dimdik ayaktayım çok şükür![]()
Onların ayrılmalarını beklerken boş duracak değilimAyrılmalarını beklerken kuruyup gideceksin haberin yok.![]()