eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta Sonuçları

O zaman sen de istifa ederek yarışmadan çekil, kendinle çelişip tutarsızlık yapma :A
Ben MS'de yarışmasam ID gibi harika bir gruptan haberiniz bile olmayacaktı, burada kıyasladığımız sanatçı zamanında İbo'nun kötü insanların elinden kurtardığı bir bayan :F :F

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Forumun müzik zevkinin olmadığı kanıtlandı :A

O uçurumdan düşeceksin elbet :A

cliff.0.0.jpg

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Yiğitt
Bir soluklansınlar @Harunnn60 @kerem pazartesi açarlar öğleden önce ben bakayım sürece ben gelemezsem onlar yine alırlar şimdi net bitmeden kaçayım sizlerede tşşkler vakit ayırıyorsunuz :bhr::bhr::bhr:
Aynen Pazartesi açılsın, bir gün mola verilmesi iyi olur. :D Dinlensin başkanlar. :A

Rica ederiz canım ne demek :A İnşallah modemin Pazartesi düzelir de, sen de dönersin aramıza, özledik. :bhr:

• Beğendim
Reactions: kerem and Harunnn60
Göreceksin diyorum farkındaysan. En iyi şarkılarla geleceğim. Zor kısmı atlattım. Bakalım o zaman da kişisel problemlerini katacak mısın. :)

Gerçekten seninle bi problemim olduğuna mi inanıyorsun hala. Yarışmacı kafasındasın seni daha fazla yormak istemiyorum ama dalga geçmek dışında yaptığım hiç bir şey olamaz sana şu halinde.:F

• Olmamış
Reactions: Özgür
Aman neyse ne yaparsanız yapın. :A Aserat’ı oy için savunuyorum falan zannederler uğraşamam. :A Sana başkanlarınla mutluluklar o zaman. :A
@xemrexxx @Harunnn60 @kerem @serhatt la konusuyorsunuz @Aserat sorabilirsiniz onlar açıklanana kadar kimsenin bişiden haberi yoktu @Aserat

Ben bu yola destere ile başlayıp goygoycularla devam ettim mesala çoğu sevdiğim üyeyi almıyorum isteğe göre zaten hiç yapmadık açıklanana kadar imaa bile etmedim @xemrexxx de geçen yıl sürpriz şekilde açıklandı aramıza fok başkan @destere ve yine eski başkanlardan @mrt-06 eklenecek Atacana elenince gelirsin demiştim desterede hortlarsa gelecek : F

Konusmadınız kişiyi etiket etmedim yukardakılerle konusuyorsunuz onlara sorabilirsiniz çok katıyım bu konuda açıklayana kadarda tek kelime etmiyorum şimdi bildirimlere bakamıcam oyüzden açıklıyayım dedim :A @Bully

@xemrexxx @Harunnn60 @kerem @serhatt la konusuyorsunuz @Aserat sorabilirsiniz onlar açıklanana kadar kimsenin bişiden haberi yoktu @Aserat

Ben bu yola destere ile başlayıp goygoycularla devam ettim mesala çoğu sevdiğim üyeyi almıyorum isteğe göre zaten hiç yapmadık açıklanana kadar imaa bile etmedim @xemrexxx de geçen yıl sürpriz şekilde açıklandı aramıza fok başkan @destere ve yine eski başkanlardan @mrt-06 eklenecek Atacana elenince gelirsin demiştim desterede hortlarsa gelecek : F

Konusmadınız kişiyi etiket etmedim yukardakılerle konusuyorsunuz onlara sorabilirsiniz çok katıyım bu konuda açıklayana kadarda tek kelime etmiyorum şimdi bildirimlere bakamıcam oyüzden açıklıyayım dedim :A @Bully

Bacım boş ver yorma kendini yaa. Hırs yaptım falan diyor. Amaç bu güzide ortamı bozmak sanırım. Buraya dokundurtma. Kişisel hırslara alet etmeyin şu yarışmayı.:(

Adalet budur :A

• Harika
Reactions: Çiğdem