kız senin kenan para için erkeklere eyşan diye sarılıyor adam çok düştü @Forumdash görse kahrolurdu mahvolurdu yokolurdu
kız senin kenan para için erkeklere eyşan diye sarılıyor adam çok düştü @Forumdash görse kahrolurdu mahvolurdu yokolurdu
Ben severim kendisini ne sevincem![]()
Bir soluklansınlar @Harunnn60 @kerem pazartesi açarlar öğleden önce ben bakayım sürece ben gelemezsem onlar yine alırlar şimdi net bitmeden kaçayım sizlerede tşşkler vakit ayırıyorsunuz@Tolstoyevski @Yiğitt tebrik ederimLakin erken kullandığınızı düşünüyorum şarkılarınızı
@mrt-06 sana da tebrikler Atacan'ım
@turkuazz geçmiş olsun Mehmet'im, üzüldüm.Yanlış bir tercihti bu haftada, daha önce kullanman gereken bir şarkıydı.. Tuğba'nın şampiyon olabileceğini düşünmüyordum zaten, en iyileri kullanıp öyle eleneydin bari.
@kerem @Harunnn60 emeklerinize sağlık çok iyiydinizHaftaya da sizde gibi duruyor
@Çiğdem
Yakalım hemen@xBUGRAx öldü ama kemiklerini yakmayı unutmuşsunuzYeni haftada final puanlarından nili silin çocuklar
: A
@kerem @Harunnn60 @ozgur2113 @xemrexxx @serhatt @Bully
Harun ilgileniyor.@kerem Nuray daha az puan almış ama üstte yazıyor. Resmen yarışmacı kayırma olmuş bu. İzin vermem buna![]()
Aman uğraşmaya değmez boşver.Yani gerçekten ben de anlamadım bazılarının isteği daha ağır basıyor sanırım.![]()
Tarih bu fedakarlıklarınızı unutmayacakÇok yorucuydu öldüm, bugün en yakın arkadaşım ısrarla gel dedi ama gitmedim burayla ilgilenmem gerekiyordu. Ben gidip bi' ağrı kesici alayım.@Harunnn60 @Çiğdem
Forumun müzik zevkinin olmadığı kanıtlandıHAK YERİNİ BULDU, FAV10 KAZANDI...
Adaletin tescil etmesi için zaten Yıldız Tilbe'nin zirvede yer alması gerekiyordu, oylarıyla bizi zirveye yerleştiren tüm arkadaşlara teşekkürler. Forumda kim ne yaşarsa yaşasın oylarına yansıtmamalı, bu konuda hassas olmayı hedefleyelim her zaman. Herkese tekrardan çok teşekkürler.
@kerem @Harunnn60 ve @Çiğdem emeklerinize sağlık canlarım.
@turkuazz geçmiş olsun, üzüldüm elenmene.![]()
Harun ilgileniyor.@Harunnn60
O zaman sen de istifa ederek yarışmadan çekil, kendinle çelişip tutarsızlık yapmaForumun müzik zevkinin olmadığı kanıtlandı![]()
Yok ya işi inada bindirdim. Ben de normalde çok takmıyordum ama bazılarını çatlamam lazım rahat edemem.Aman uğraşmaya değmez boşver.![]()
İstediğin kadar oyna üzerime. Göreceksin yakında zaferimi.Nuray hakettigini bulacak her hafta. Bu daha başlangıç.#NurayElenmeli
Kim gösteriyor öyle bi gayret
Onlar zaten çatlıyor şuan Buray’dan ötürü.Yok ya işi inada bindirdim. Ben de normalde çok takmıyordum ama bazılarını çatlamam lazım rahat edemem.![]()
Çatlamadıkları bir zaman var mı ki.Onlar zaten çatlıyor şuan Buray’dan ötürü.![]()