eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Müneccim Ahmet. :bhr:
@Harunnn60 @kerem @Çiğdem

Screenshot_20191006-001202_Chrome.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Emeklerinize sağlık şarkıları yapmak , oy toplamak , puan durumu olusturmak yanı hafta baslıyor şuan anca nefes aldınız sürekli bişilerle ilgileniyorsun ve reelden 2-3 saat maksumum süre alıyor @Harunnn60 çok sağolun :bhr:

@Harunnn60 işi varmıs hem biraz dinlenin pazartesi de açabilirsin konuyu @Harunnn60 ya benim öğlenden önce belli olur sanırım yine haftaya yayılıp yayılmıca ona göre size bırakırım pazartesiyi bir bekleyelim sizde bir soluklanın @sokak sanati

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Bence harika yönettin, @Çiğdem de biraz dinlensin finallere doğru gelir artık :A

@turkuazz geçmiş olsun, Tuğba Yurt'un biraz daha şansı vardı ama cover gibi ağır bir topa girince elenme kaçınılmaz oldu :(

@Tolstoyevski'ye büyük tebrikler, @mrt-06 ve @Yiğitt'e de tebrikler :F

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
@Tolstoyevski @Yiğitt tebrik ederim :D Lakin erken kullandığınızı düşünüyorum şarkılarınızı :A

@mrt-06 sana da tebrikler Atacan'ım :D

@turkuazz geçmiş olsun Mehmet'im, üzüldüm. :( Yanlış bir tercihti bu haftada, daha önce kullanman gereken bir şarkıydı.. Tuğba'nın şampiyon olabileceğini düşünmüyordum zaten, en iyileri kullanıp öyle eleneydin bari. :A

@kerem @Harunnn60 emeklerinize sağlık çok iyiydiniz :D Haftaya da sizde gibi duruyor :A @Çiğdem

Yıldız'la Barış Manço'nun yerlerini karıştırmışım, ilk 3 şöyle;

Yıldız Tilbe 296 (3 Puan)
Barış Manço 289 (2 Puan)
Kıraç 241 (1 Puan)

Kusura bakmayın. Kafa kalmadı bende. Diğer herşeyde hatasız. :(

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem

Nuray'in yerini de düzelt:F

• Güldürdün
Reactions: kerem