haklısın tatlım ben idollerime bir bakayım onlardan bir çözüm bulurumŞımarma hemen.Markasın ama arkadaşın ayıp etmiş sana.
Hiç mi korişden birşey öğrenmedin uygula.
![]()
haklısın tatlım ben idollerime bir bakayım onlardan bir çözüm bulurumŞımarma hemen.Markasın ama arkadaşın ayıp etmiş sana.
Hiç mi korişden birşey öğrenmedin uygula.
![]()
Bak sana bir mantıklı tavsiye daha.haklısın tatlım ben idollerime bir bakayım onlardan bir çözüm bulurum![]()
Buray 163
Oğuzhan Koç 164
Tuğba Yurt 145 (Elendi)![]()
Emeklerinize sağlık şarkıları yapmak , oy toplamak , puan durumu olusturmak yanı hafta baslıyor şuan anca nefes aldınız sürekli bişilerle ilgileniyorsun ve reelden 2-3 saat maksumum süre alıyor @Harunnn60 çok sağolunÇok yorucuydu, @Çiğdem 'i şimdi çok iyi anladım. Herkese teşekkürler. Sonuçlar açıklanmıştır.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Bence harika yönettin, @Çiğdem de biraz dinlensin finallere doğru gelir artıkÇok yorucuydu, @Çiğdem 'i şimdi çok iyi anladım. Herkese teşekkürler. Sonuçlar açıklanmıştır.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Bu halımle kıçını kurtarmaya geldim nankor tombalacıBence harika yönettin, @Çiğdem de biraz dinlensin finallere doğru gelir artık
@turkuazz geçmiş olsun, Tuğba Yurt'un biraz daha şansı vardı ama cover gibi ağır bir topa girince elenme kaçınılmaz oldu
@Tolstoyevski'ye büyük tebrikler, @mrt-06 ve @Yiğitt'e de tebrikler![]()
Niye gömüyorsun hala@xBUGRAx öldü ama kemiklerini yakmayı unutmuşsunuzYeni haftada final puanlarından nili silin çocuklar
: A
@kerem @Harunnn60 @ozgur2113 @xemrexxx @serhatt @Bully
Yıldız'la Barış Manço'nun yerlerini karıştırmışım, ilk 3 şöyle;
Yıldız Tilbe 296 (3 Puan)
Barış Manço 289 (2 Puan)
Kıraç 241 (1 Puan)
Kusura bakmayın. Kafa kalmadı bende. Diğer herşeyde hatasız.
şikeci sunucuYıldız'la Barış Manço'nun yerlerini karıştırmışım, ilk 3 şöyle;
Yıldız Tilbe 296 (3 Puan)
Barış Manço 289 (2 Puan)
Kıraç 241 (1 Puan)
Kusura bakmayın. Kafa kalmadı bende. Diğer herşey hatasız.
Yahu o da dönsün ona bir şey dediğimiz yok ki.