Ba bay cnmBen kaçıyorum zaten netin hakkın dan geldikModem düzelince yine tek tek bildirimlere bakacam 1 hafta öncesinden baslayıp
![]()
Ba bay cnmBen kaçıyorum zaten netin hakkın dan geldikModem düzelince yine tek tek bildirimlere bakacam 1 hafta öncesinden baslayıp
![]()
Anca bunları yapabilirsin.Onların ayrılmalarını beklerken boş duracak değilim![]()
Ben verdim az önce.kız buradaysan sana kara haber vereyim öyle uyuseninki nişanlanmış
@Çiğdem ablana sarıl ağla
@xBUGRAx @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 72338Ekli dosyayı görüntüle 72339
2 ay sonra ayrılacakları için kara haber değil benim için, bıraktım alsın hevesini, geçer nasılsakız buradaysan sana kara haber vereyim öyle uyuseninki nişanlanmış
@Çiğdem ablana sarıl ağla
@xBUGRAx @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 72338Ekli dosyayı görüntüle 72339
BAH'ın final yaptığı garantileşti artık bu sabah ki reytingleri görünce sen bunları yapacan asıl
BAH'ın final yaptığı garantileşti artık bu sabah ki reytingleri görünce sen bunları yapacan asıl![]()
En sevdiğim şarkılarından ama önceki sezon düşük aldığı için düşünmüyorum.
Bugün açamayacağız maalesef @Çiğdem, açmamız için önce foruma huzur lazım. Benim canım çok sıkkın açıkçası. İğreniyorum şuan buradan. Yarına açabilirim ama bir kaç küçük düzenleme yapabiliriz. Detayları sana özelden söylerim.
2 gün çok uzundu zaten, iyi olmuş.DUYURU:
Yeni hafta yarından itibaren başlayacaktır. Artık ilk 5 haftayı devirdiğimiz için recap süreleri 90 saniyeye kadar çıkabilecek ve bundan sonra o hafta için şarkı belirleme ve tanıtma süresi her sezonda olduğu gibi 48 saatten 24 saate düşürülmüştür.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem