eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta Sonuçları

kız buradaysan sana kara haber vereyim öyle uyu :A seninki nişanlanmış :A @Çiğdem ablana sarıl ağla :A @xBUGRAx @Bully
72338
72339

334286.jpg

öncelikle çok üzgünüm Tuğba elendiğinden ötürü.Tuğba Yurtla yarışmak çok keyifliydi benim açımdan.Tuğba Yurt pop şarkılarının yanında cover/akustik şarkılarıyla da başarılı şarkıcı ancak bu hafta iyi puanlar almayı başaramadık.yarışmaya veda etmiş bulunuyoruz cover şarkıyla yarışmadan ayrıldığımızdan veda mesajına cover şarkıyla noktayı bırakalım.teşekkürler.buraya kadarmış.

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem

Yüksek puan verenlere teşekkürler. İlk üç itiraz edemeyeceğim isimlerden oluşmuş, hepsine tebrikler.

@turkuazz geçmiş olsun. Ben de Tuğba Yurt'u sevmeme rağmen düşük vermek durumunda kaldım şarkıyı sevemediğimden. Keşke daha popüler şarkılardan seçseydin. :(

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
  • Beğendim
Reactions: MayısKralı
DUYURU:

Yeni hafta yarından itibaren başlayacaktır. Artık ilk 5 haftayı devirdiğimiz için recap süreleri 90 saniyeye kadar çıkabilecek ve bundan sonra o hafta için şarkı belirleme ve tanıtma süresi her sezonda olduğu gibi 48 saatten 24 saate düşürülmüştür. :)

DUYURU:

Yeni hafta yarından itibaren başlayacaktır. Artık ilk 5 haftayı devirdiğimiz için recap süreleri 90 saniyeye kadar çıkabilecek ve bundan sonra o hafta için şarkı belirleme ve tanıtma süresi her sezonda olduğu gibi 48 saatten 24 saate düşürülmüştür. :)

2 gün çok uzundu zaten, iyi olmuş. :X