İnternetin gitmesin diye şarkıları dinlemediğin o kadar belli ki verdiğin puanlar hiçbir işe yaramadıBu halımle kıçını kurtarmaya geldim nankor tombalacı![]()
Benim kafamdakı juri baskanlığı krıterleri farklı herkesi ben kendim seçiyorum seçtiklerim dısındakıler krıterlerime uymuyorYahu o da dönsün ona bir şey dediğimiz yok ki.Kanal sahibi olarak diğer jüri üyelerinden bir farkım olmalı sadece.
@ozgur2113
Her devrin kadını Çiğdemİnternetin gitmesin diye şarkıları dinlemediğin o kadar belli ki verdiğin puanlar hiçbir işe yaramadı![]()
Babamınkınden dinledim gündüz oyüzden @turkuazz düştü zaten yoksa tepede oluyordu stratejik hata yapmıs bugra gibiİnternetin gitmesin diye şarkıları dinlemediğin o kadar belli ki verdiğin puanlar hiçbir işe yaramadı![]()
Adam kayırıyorum demiyorsun da şuna.Benim kafamdakı juri baskanlığı krıterleri farklı herkesi ben kendim seçiyorum seçtiklerim dısındakıler krıterlerime uymuyor![]()
![]()
@ozgur2113
Sen paracıkları ceple : F
Onun sırası doğru.@ozgur2113
Yoksa sırf bazıları istemediği için mi yapmıyorsun beni. Çünkü ayıp oluyor artık.Benim kafamdakı juri baskanlığı krıterleri farklı herkesi ben kendim seçiyorum seçtiklerim dısındakıler krıterlerime uymuyor![]()
![]()
@ozgur2113
Sen paracıkları ceple : F
Çok yorucuydu öldüm, bugün en yakın arkadaşım ısrarla gel dedi ama gitmedim burayla ilgilenmem gerekiyordu. Ben gidip bi' ağrı kesici alayım.@Tolstoyevski @Yiğitt tebrik ederimLakin erken kullandığınızı düşünüyorum şarkılarınızı
@mrt-06 sana da tebrikler Atacan'ım
@turkuazz geçmiş olsun Mehmet'im, üzüldüm.Yanlış bir tercihti bu haftada, daha önce kullanman gereken bir şarkıydı.. Tuğba'nın şampiyon olabileceğini düşünmüyordum zaten, en iyileri kullanıp öyle eleneydin bari.
@kerem @Harunnn60 emeklerinize sağlık çok iyiydinizHaftaya da sizde gibi duruyor
@Çiğdem
Bazı operasyonlar yapılmaya çalışılıyor ama dimdik ayaktayız şükür, teşekkürler desteğin için.@Yiğitt Harcamamışlar seni, arada 1'ler gördüm ama neyse![]()
Teşekkür ederiz sende kalite katıyorsun@Harunnn60 @kerem sayesinde genç ve yeni bir sunuş tarzı gördük
@Çiğdem emekli olup Mustafa Sandal şarkılarına tam puan vermemen dileğiyle![]()
Yani gerçekten ben de anlamadım bazılarının isteği daha ağır basıyor sanırım.Adam kayırıyorum demiyorsun da şuna.![]()