eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Yahu o da dönsün ona bir şey dediğimiz yok ki. :A Kanal sahibi olarak diğer jüri üyelerinden bir farkım olmalı sadece. :A @ozgur2113
Benim kafamdakı juri baskanlığı krıterleri farklı herkesi ben kendim seçiyorum seçtiklerim dısındakıler krıterlerime uymuyor :A :A :A @ozgur2113

Sen paracıkları ceple : F

HAK YERİNİ BULDU, FAV10 KAZANDI...

Adaletin tescil etmesi için zaten Yıldız Tilbe'nin zirvede yer alması gerekiyordu, oylarıyla bizi zirveye yerleştiren tüm arkadaşlara teşekkürler. Forumda kim ne yaşarsa yaşasın oylarına yansıtmamalı, bu konuda hassas olmayı hedefleyelim her zaman. Herkese tekrardan çok teşekkürler. :bhr:

@kerem @Harunnn60 ve @Çiğdem emeklerinize sağlık canlarım. :Z

@turkuazz geçmiş olsun, üzüldüm elenmene. :(

@Tolstoyevski @Yiğitt tebrik ederim :D Lakin erken kullandığınızı düşünüyorum şarkılarınızı :A

@mrt-06 sana da tebrikler Atacan'ım :D

@turkuazz geçmiş olsun Mehmet'im, üzüldüm. :( Yanlış bir tercihti bu haftada, daha önce kullanman gereken bir şarkıydı.. Tuğba'nın şampiyon olabileceğini düşünmüyordum zaten, en iyileri kullanıp öyle eleneydin bari. :A

@kerem @Harunnn60 emeklerinize sağlık çok iyiydiniz :D Haftaya da sizde gibi duruyor :A @Çiğdem
Çok yorucuydu öldüm, bugün en yakın arkadaşım ısrarla gel dedi ama gitmedim burayla ilgilenmem gerekiyordu. Ben gidip bi' ağrı kesici alayım. :A @Harunnn60 @Çiğdem

• Harika
Reactions: Bully and Harunnn60