eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Tarih bu fedakarlıklarınızı unutmayacak :A @Çiğdem her hafta uğraşıyor işte böyle :A Ama beraber eğlenip güzel vakit geçirdiğimiz için değiyor. :bhr:

Ağrı kesicini al, dinlen, uzat ayaklarını bi şöyle hak ettin :A
Sonuc bitince nasıl diyeyim @kerem şuan vucudunda koşumuş gibi yorgunluk hissediyor ve zihinsel olarak kafa olarakta yorgun hissediyor mesala @Harunnn60 değilde bunu @kerem daha çok hissediyordur sonuclarla o şey ettiğinden :A :A :A @sokak sanati @serhatt @xemrexxx

Gerçekten seninle bi problemim olduğuna mi inanıyorsun hala. Yarışmacı kafasındasın seni daha fazla yormak istemiyorum ama dalga geçmek dışında yaptığım hiç bir şey olamaz sana şu halinde.:F
Dalga geçilecek bir durum yok ortada. Onca şey söyle sonra dalga geçtim de. :) Neyse ben cidden senle uğraşmak istemiyorum.

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Dalga geçilecek bir durum yok ortada. Onca şey söyle sonra dalga geçtim de. :) Neyse ben cidden senle uğraşmak istemiyorum.

Yani cidden bu konuda seninle uzun uzun tartışmak istemiyorum ama gerçekten şuan Nuray demem bile dalga geçmek. Sen verdiğim puana alınmışsın kuruyorsun bence.:F

• Olmamış
Reactions: Özgür
kız ben göremediğime göre engellediğim takas- sokak şeysi ya da halukla yazışıyon değmez hangisiyse önemli değil :F

582b4b13bfd8e3cfb626481075b4353e.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yani cidden bu konuda seninle uzun uzun tartışmak istemiyorum ama gerçekten şuan Nuray demem bile dalga geçmek. Sen verdiğim puana alınmışsın kuruyorsun bence.:F
İnan verdiğin puan umrumda değil boş şeyler söyleyip can sıkıyorsun sadece. Bu hafta beğenmemişsindir düşük vermişsindir ama dediğim gibi düzenli olarak düşük verirsen altında art niyet ararım.

Yüksek puan veren herkese teşekkür ediyorum, final puanı almak mini etek gibidir. Dikkat çeker ancak en ufak bir soğukta (yani zor bir haftada) midenin bozulmasını (şutlanmayı) engelleyemez o yüzden çok da bu puanlara güvenmeden zor günlerin yerini çok daha zor günlere bıraktığını ve her an tetikte kelle koltukta olmak gerektiğini kendi adıma da unutmamam gerekiyor... Final puanı alanları da tebrik ederek günü noktalayalım. :D @mrt-06 @Yiğitt

Yüksek puan veren herkese teşekkür ediyorum, final puanı almak mini etek gibidir. Dikkat çeker ancak en ufak bir soğukta (yani zor bir haftada) midenin bozulmasın (şutlanmayı) engelleyemez o yüzden çok da bu puanlara güvenmeden zor günlerin yerini çok daha zor günlere bıraktığını ve her an tetikte kelle koltukta olmak gerektiğini kendi adıma da unutmamam gerekiyor... Final puanı alanları da tebrik ederek günü noktalayalım. :D @mrt-06 @Yiğitt

Dua Lipa'ya neden yüksek verdiği net şekilde belli oldu:F @Harunnn60 yine haklı çıktın:A