eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta Sonuçları

@bazinga'nın Oyları:

12 puan -> Imagine Dragons
11 puan -> Katy Perry
10 puan -> Dua Lipa
9 puan -> Barış Manço
8 puan -> Yıldız Tilbe
7 puan -> Kıraç
6 puan -> Mabel Matiz
5 puan -> Oğuzhan Koç
4 puan -> Şebnem Ferah
3 puan -> Murat Boz
2 puan -> Tuğba Yurt
1 puan -> Buray
Oha :F Yorum yapmayacağım her şey açık. :A

@Aserat bu hafta biraz üzerine gittiğim için özür dilerim :A
Ha şöyle yola gel. :A
Yok artık @Aserat bu şarkıya 1 puan mı verdin? Kasıt aramak da istemiyorum geçen gün özelden yazdığın tepkin sonrasında...
Ben hayatta böyle şeyler için 1 vermem. Zamanında aramın kötü olduğu isimlere yüksek puan vermişliğim çoktur. Sadece şarkı bana tek düze geldi ve diğerleri de daha iyi olunca geride kaldı olay bu.
Bak yine aynı şey.ss @Aserat
Yine aynı şeyi diyeceğim kötü değildi ama sıralama yapınca geriye düştü. @Çiğdem inat etmeyip başkan yapsa olmaz böyle şeyler. :A

Hey gidi hey 2014 ben yabancı şarkıcıyla yarısıyorumAvril @bazinga bildiğiniz Erol taş yabancıları sona atıp öyle puan durumu oluşturuyor : F Şuankı en yabancı sevmeyenden daha şey durumda şimdi elit gibi takıldına bakmayın survivorda hiçbirşey unulmaz :A :A :A @MasacRE Senden bile daha kütüktü :A :A :A @Maskeli Fedai @kerem @Harunnn60 @sokak sanati @xemrexxx @dreamy @Ahmed @batuhankaralar

Çok şükür onuda eğitik. Yabancı film kültürü vardıda müziğe ben alıştırdım.:A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ha şöyle yola gel. :A

Ben hayatta böyle şeyler için 1 vermem. Zamanında aramın kötü olduğu isimlere yüksek puan vermişliğim çoktur. Sadece şarkı bana tek düze geldi ve diğerleri de daha iyi olunca geride kaldı olay bu.

Yine aynı şeyi diyeceğim kötü değildi ama sıralama yapınca geriye düştü. @Çiğdem inat etmeyip başkan yapsa olmaz böyle şeyler. :A
Keşke yapsa be senden ala başkan mı bulacaklar. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
  • Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai