eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Yarıştığım her sezon bana düşük puan verenler burada yabancılar +50 ile başlasın duyarlılığı yapmasın bence, oyların hepsini tek tek ortaya çıkarıp beş sayfa konu yaparım. Tutarlı olalım. :)
+50 değil bu tutumla +100 ile başlamamız lazım, haksız mıyım sayın kader ortaklarım :A :A @Ahmed @MayısKralı

Ay böyle şeyler söyleme, sonra inanıp buradan da laf çıkaracaklar. Geçtiğimiz haftalarda düşük vermesen bundan da bir şey çıkarırlar. :F

Her şeyi ciddiye alan insanların en ciddiyetsiz kendilerinin olmasına ne demeli peki. Sırf kulp bulmak boş ver onları :A

Senin değerin ayrı bende bilmiyor musun :bhr: Aa bu ne be ayrılık konuşması gibi. :A

Yıkım hem bana olur hem de forumdakilere. :A

Bundan sonra ilk düşündüğümden şaşmayacam. :A
Biliyorum tabii ki Özgür'üm ama duymak hoşuna gidiyor yine de insanın. :bhr: :A

Forumu yakmayı düşünmüyorsun herhalde 😱 :A

Aynen şaşmamalısın. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Dua Lipa’nın yarışmadaki en çekici kadın olduğu doğru Şebnem Ferah ile birlikte ama hiç o açıdan puanladığımı düşünmedim :A Şaka bir yana şarkıları puanlarken klip ya da sözlerden ziyade müzikal uyumu ön planda tutmaya çalışıyorum ve yerli yabancı fark etmiyor ilk 3 ya da son 3’e sıralamak gibi, bu sezon Imagine’ye de tam puan verdiğimi hatırlar gibiyim zira :A @sokak sanati

Mozart ayarında bir isim Dua lipa. Zaten sende o tarz kişilere yüksek verdiğine göre mantıklı.:A

Biliyorum tabii ki Özgür'üm ama duymak hoşuna gidiyor yine de insanın. :bhr: :A

Forumu yakmayı düşünmüyorsun herhalde 😱 :A

Aynen şaşmamalısın. :A
Hep söylerim ben, merak etme sen. :Z

Aa kendimle beraber forumu da yıkacam tabi ki. :A Ama bu mutluluğu kimseye tattırmayacağım. :A Zafer inananlarındır. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
@Aserat'ın Oyları:

13 - Barış Manço
12 - Şebnem Ferah
11 - Mustafa Sandal
10 - Oğuzhan Koç
9 - Kıraç
8 - Imagine Dragons
7 - Mabel Matiz
6 - Murat Boz
5 - Katy Perry
4 - Dua Lipa
3 - Buray
2 - Tuğba Yurt
1 - Yıldız Tilbe
Yok artık @Aserat bu şarkıya 1 puan mı verdin? Kasıt aramak da istemiyorum geçen gün özelden yazdığın tepkin sonrasında...