Senin değerin ayrı bende bilmiyor musunDeğerimi anlaman güzel.Hayat zor Özgür'üm, tek başına da ayakta kalmasını bilmelisin.
Şu haftayı atlatırsan rahatsın, atlatamazsan büyük yıkım olur cidden.
İlk düşündüğün doğrudur diye boşuna dememişler.![]()
KİM ELENECEK?
3. Puan Durumu
Yıldız Tilbe 185
Barış Manço 184
Mabel Matiz 149
Kıraç 146
Şebnem Ferah 140
Mustafa Sandal 140
Murat Boz 131
Katy Perry 111
Buray 107
Imagine Dragons 93
Dua Lipa 93
Oğuzhan Koç 93
Tuğba Yurt 93
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Ms'de olabiliyor böyle gerginlikler.Az buçuk foruma giriyorum onda da nelerle uğraşıyorum.![]()
Milli jürisin diye susuyorum.Mustafa Sandal mi dinliyor Azerbaycan. Yazık valla. Sonra niye gelişmiyoruz@Çiğdem üzülmesin diye içimden gelenleri söyleyemiyordum şimdi rahatım.
![]()
@Harunnn60 beni takmıyor...
Anlamadım
Kendi oyum eklendi, iyi puanlarım da gelince yükseleceğim sevgili melunbaşıİmaginr Dragons A şaşırdım kalanı beklediğim gibi![]()
Kim onlar..Herkes üstüme geliyor![]()
Milli Şef @sokak sanati'nin Oyları:
![]()
Duan Lipa 13
Katy 12
Imagine Dragons 11
Oğuzhan 11
Yıldız 10
Kıraç 10
Barış 9
Şebo 9
TugBa 9
Mabel 8
Murat Boz 6
Nuray 5
Mustafa Sandal 5
Milli Şef @sokak sanati'nin Oyları:
![]()
Duan Lipa 13
Katy 12
Imagine Dragons 11
Oğuzhan 11
Yıldız 10
Kıraç 10
Barış 9
Şebo 9
TugBa 9
Mabel 8
Murat Boz 6
Nuray 5
Mustafa Sandal 5
@sokak sanati aşkım nerenden öpeyim.Milli Şef @sokak sanati'nin Oyları:
![]()
Duan Lipa 13
Katy 12
Imagine Dragons 11
Oğuzhan 11
Yıldız 10
Kıraç 10
Barış 9
Şebo 9
TugBa 9
Mabel 8
Murat Boz 6
Nuray 5
Mustafa Sandal 5
@Çiğdem uygulamaya koyalım bence.Yabancı şarkıların +50 puanla başlaması lazım, ön yargıları yıkmak zor.![]()
Milli şef'ten tam puan bekliyordum ama sanırım bu da iş görür, teşekkürlerMilli Şef @sokak sanati'nin Oyları:
![]()
Duan Lipa 13
Katy 12
Imagine Dragons 11
Oğuzhan 11
Yıldız 10
Kıraç 10
Barış 9
Şebo 9
TugBa 9
Mabel 8
Murat Boz 6
Nuray 5
Mustafa Sandal 5
Sorun yüksek verip vermemen değil, herkes istediğine istediği puanı verebilir. Kimseyi yargılama hakkımız yok. Lakin sürekli ''son üç böyle, yabancı düşmanlığı'' vs. yorumlarına girersek ben konuşursam susmam. Örneğin Ozan ben kimle yarışsam (ilk sezondan beri) bana sürekli düşük puanlar verdi, ben bunda kasıt ararım. Neyse konumuz o değil de şakalaşmak, tatlı atışma kapsamı dışında senin yorumun ciddi ve yargılayıcı duruyordu. O nedenle ben de Özgür gibi tepkimi göstermek istedim, anlamışsındır demek istediğimi diye düşünüyorum.Yazın kime bilmiyorum ama cevap yazma isteğinde bulundum. Şarkın güzeldi öncelikle tam veremedim ama yıldız benden bu sezon çoğu zaman iyi puanlar alacak. Yabancılara düşük verme mevzusuna gelirsek, kimsenin zevkine karışamayız yıllardır bunun dalgası geçiliyor ben de yabancı sahibi olarak bunu yapıyorum sadece olay bu, alındıysan kusura bakma. Ama geçen haftalarda görmüştüm, inşallah dua elenir gibi bir şeydi. Şarkıcıyı sevmiyo olabilirsin ama bence yanlışsa bu da yanlış. Onun dışında saygı duyduğum birisin yanlış anlaşılmalara yer vermek istemiyorum.