eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Değerimi anlaman güzel. :A Hayat zor Özgür'üm, tek başına da ayakta kalmasını bilmelisin. :A Şu haftayı atlatırsan rahatsın, atlatamazsan büyük yıkım olur cidden. :A

İlk düşündüğün doğrudur diye boşuna dememişler. :A
Senin değerin ayrı bende bilmiyor musun :bhr: Aa bu ne be ayrılık konuşması gibi. :A

Yıkım hem bana olur hem de forumdakilere. :A

Bundan sonra ilk düşündüğümden şaşmayacam. :A

• Harika
Reactions: Bully
KİM ELENECEK?

3. Puan Durumu

Yıldız Tilbe 185
Barış Manço 184

Mabel Matiz 149
Kıraç 146
Şebnem Ferah 140
Mustafa Sandal 140

Murat Boz 131

Katy Perry 111
Buray 107

Imagine Dragons 93
Dua Lipa 93
Oğuzhan Koç 93
Tuğba Yurt 93

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
5982ec8361361f1504b3fa9b

Yazın kime bilmiyorum ama cevap yazma isteğinde bulundum. Şarkın güzeldi öncelikle tam veremedim ama yıldız benden bu sezon çoğu zaman iyi puanlar alacak. Yabancılara düşük verme mevzusuna gelirsek, kimsenin zevkine karışamayız yıllardır bunun dalgası geçiliyor ben de yabancı sahibi olarak bunu yapıyorum sadece olay bu, alındıysan kusura bakma. Ama geçen haftalarda görmüştüm, inşallah dua elenir gibi bir şeydi. Şarkıcıyı sevmiyo olabilirsin ama bence yanlışsa bu da yanlış. Onun dışında saygı duyduğum birisin yanlış anlaşılmalara yer vermek istemiyorum.
Sorun yüksek verip vermemen değil, herkes istediğine istediği puanı verebilir. Kimseyi yargılama hakkımız yok. Lakin sürekli ''son üç böyle, yabancı düşmanlığı'' vs. yorumlarına girersek ben konuşursam susmam. Örneğin Ozan ben kimle yarışsam (ilk sezondan beri) bana sürekli düşük puanlar verdi, ben bunda kasıt ararım. Neyse konumuz o değil de şakalaşmak, tatlı atışma kapsamı dışında senin yorumun ciddi ve yargılayıcı duruyordu. O nedenle ben de Özgür gibi tepkimi göstermek istedim, anlamışsındır demek istediğimi diye düşünüyorum. :)