Korka korka gelip bakacak birazdan.@batuhankaralar a en son yabancılardan kurban gerekirse seni keseceklermiş demiştim![]()
![]()
@Ahmed @MayısKralı @Bully @xemrexxx @kerem
Korka korka gelip bakacak birazdan.@batuhankaralar a en son yabancılardan kurban gerekirse seni keseceklermiş demiştim![]()
![]()
@Ahmed @MayısKralı @Bully @xemrexxx @kerem
Görev verecektim sana artık stüdyoya sokma mal kadınları diyeKapa çeneni![]()
Ben diyor muyum elemenin Dua Lipa ile Katy arasında geçmesi gerekiyor diye. Çok yanlış bir yorum bence.
Objektif oylarım
Yiğitim ben herkesten farklıyım aaaa ben sendeki potansiyeli biliyorum. Sen burda zamanında yıkık Kanal D'yi savunmuş insansın 😕Aaaa yok artık @alperuz herkesin final şarkısı dediği şarkı için ''haftaya daha iyi şarkı bekliyorum'' demişsin. 😱 Şoktayım...
Katy bacının ismini ağzına alma..Ben diyor muyum elemenin Dua Lipa ile Katy arasında geçmesi gerekiyor diye. Çok yanlış bir yorum bence.
Beğenmezsin anlarım. Biz şakasına yabancılar gitsin diyoruz. Ama ben farkındaysan isim vermiyorum. Bence senin de böyle yapman gerekirdi ama kendi tercihin.Bunu oylama sırasında kullansam yanlış bir yorumdu haklısın, ama şu ana kadar verilen oylardan da yola çıkarak bu yorumu yaptım.
Örnek verdim orada be o yüzden.Katy bacının ismini ağzına alma..
Umarım Oğuzhan Koç elenmez.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 130
Barış Manço 125
Mabel Matiz 106
Kıraç 103
Mustafa Sandal 92
Şebnem Ferah 91
Murat Boz 91
Katy Perry 68
Buray 68
Tuğba Yurt 67
Imagine Dragons 66
Dua Lipa 54
Oğuzhan Koç 52
Bu hafta böyle oldu anam kusura bakmaİnsan bacısına düşük verir mi?@serhatt
#şükür@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 130
Barış Manço 125
Mabel Matiz 106
Kıraç 103
Mustafa Sandal 92
Şebnem Ferah 91
Murat Boz 91
Katy Perry 68
Buray 68
Tuğba Yurt 67
Imagine Dragons 66
Dua Lipa 54
Oğuzhan Koç 52
Benimde aklımda yok zaten naptığıdaNe iyi gidiyordu be baktım ona da gitmiş en garip şarkıları kullanmış.![]()
Oğuzhan Koç düşmanlığı falan mı var adam iyi şarkıyla gelse bile can çekişiyor şu hale bak.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 130
Barış Manço 125
Mabel Matiz 106
Kıraç 103
Mustafa Sandal 92
Şebnem Ferah 91
Murat Boz 91
Katy Perry 68
Buray 68
Tuğba Yurt 67
Imagine Dragons 66
Dua Lipa 54
Oğuzhan Koç 52
hayatım şarkılar berbat olunca ister isteemz bende oluyorum@serhatt her hafta bu kadar berbat oylamayı nasıl başarıyorsun.![]()
Belliydi yenileneceğiniz, epey kötüsünüzqrezmadan sonra her maç yenildiler son maça babam daha gitmem dedi zaten![]()
Dua için Dua ediyoruz. @MayısKralı@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
2. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 130
Barış Manço 125
Mabel Matiz 106
Kıraç 103
Mustafa Sandal 92
Şebnem Ferah 91
Murat Boz 91
Katy Perry 68
Buray 68
Tuğba Yurt 67
Imagine Dragons 66