Ne iyi gidiyordu be baktım ona da gitmiş en garip şarkıları kullanmış.Thequuer daha iyi gidiyordu sankı![]()
![]()
![]()
Ne iyi gidiyordu be baktım ona da gitmiş en garip şarkıları kullanmış.Thequuer daha iyi gidiyordu sankı![]()
![]()
![]()
Aynı şey değil, biz de şakasına kızıp yorum yapıyorsun orası ayrı da sen sürekli ''yabancı algınızı yıkın, son üç değişsin'' gibi yorumlarda bulunuyorsun. Kimseyi ilgilendirmez benim oylarım, ben yeri gelince yabancıya da yüksek veriyorum. Şu an sen beni hedefe koyup tepki çekmeme vesile oluyorsun, asıl budur algı operasyonu. Daha geçen hafta Katy'e 7 puan falan verdim. Geçip burada kimseye hesap verecek halimiz de yok, lütfen ithamlarımıza dikkat edelim.Kışkırtacak bi şey değil, az önce başka birisi daha kendi yarışmacısına verilen puanlardan dolayı sitemini dile getirmiş, benim yaptığımda sadece bu.Niye sadece bana yükleniliyor anlamadım![]()
@batuhankaralar a en son yabancılardan kurban gerekirse seni keseceklermiş demiştim
Aşkım nasılsın?@kerem hadi açıkla sende![]()
Küstü o yok@xBUGRAx a çikolata verin özel davetlimiz @Harunnn60 @kerem![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @sokak sanati yemesinler
![]()
![]()
![]()
Evet çok doğru bir tespit.O zamanlar bu kadar iddialı rakipler yoktu ki@ozgur2113
Bugün kurtuluyoruz kendisinden@batuhankaralar a en son yabancılardan kurban gerekirse seni keseceklermiş demiştim![]()
![]()
@Ahmed @MayısKralı @Bully @xemrexxx @kerem
qrezmadan sonra her maç yenildiler son maça babam daha gitmem dedi zatenMaçın sonları oynanıyor, 0-0, bayağı kötü oynuyoruz.. Sizin de maç yarın, siz zaten berbat gidiyorsunuz![]()