@alperuz'un Oyları:
13- Barış Manço (çok severim bu şarkısını o yüzden tam puan Barış Abimize ♥ )
12- Mabel Matiz (bu puan için birçok ismi düşündüm ama en son kararım senden yana oldu)
11- Katy Perry (güzel bir şarkı ilk üçe girdi ilk defa)
10- Şebnem Ferah (senin sesin neden bu kadar güzel Şebneeeğğğmm)
9- Mustafa Sandal (e o zaman dans)
8- Imagine Dragons (son anda Yıldız Tilbe'nin önüne geçtin, özür dilerim
@Yiğitt )
7- Yıldız Tilbe (haftaya çok iyi bir şarkı bekliyorum senden
)
6- Buray (Keşke Sahiden'i falan koysaydın bu hafta 5 haftadır istediğim puanları veremiyorum
)
5- Tuğba Yurt ( normalde 6 verecektim, ama Buray bi tık daha iyi geldi bu hafta)
4- Kıraç (Son açıklamaları soğuttu biraz kendinden içimden hiç yüksek vermek gelmedi bu hafta ama puanı @mrt-06 versem ona tabi ki 13
)
3- Murat Boz (aslında güzel şarkı en az 7-8 veririm dedim ama herkes önüne geçti bu hafta )
2- Dua Lipa (Oğuzhan'la ikinizin şarkıları bu hafta biraz geri kaldı diğerlerinden)
1- Oğuzhan Koç (özür dilerim bu haftalık böyle oldu)
13- Barış Manço (çok severim bu şarkısını o yüzden tam puan Barış Abimize ♥ )
12- Mabel Matiz (bu puan için birçok ismi düşündüm ama en son kararım senden yana oldu)
11- Katy Perry (güzel bir şarkı ilk üçe girdi ilk defa)
10- Şebnem Ferah (senin sesin neden bu kadar güzel Şebneeeğğğmm)
9- Mustafa Sandal (e o zaman dans)
8- Imagine Dragons (son anda Yıldız Tilbe'nin önüne geçtin, özür dilerim
7- Yıldız Tilbe (haftaya çok iyi bir şarkı bekliyorum senden
6- Buray (Keşke Sahiden'i falan koysaydın bu hafta 5 haftadır istediğim puanları veremiyorum
5- Tuğba Yurt ( normalde 6 verecektim, ama Buray bi tık daha iyi geldi bu hafta)
4- Kıraç (Son açıklamaları soğuttu biraz kendinden içimden hiç yüksek vermek gelmedi bu hafta ama puanı @mrt-06 versem ona tabi ki 13
3- Murat Boz (aslında güzel şarkı en az 7-8 veririm dedim ama herkes önüne geçti bu hafta )
2- Dua Lipa (Oğuzhan'la ikinizin şarkıları bu hafta biraz geri kaldı diğerlerinden)
1- Oğuzhan Koç (özür dilerim bu haftalık böyle oldu)