Katy hariç zaten, onu sevdiğimi söylemiştim.Ablam Katy'nin güzel resimleri var, atayım istersen özelden. Fikrin değişir belki.![]()
Katy hariç zaten, onu sevdiğimi söylemiştim.Ablam Katy'nin güzel resimleri var, atayım istersen özelden. Fikrin değişir belki.![]()
Boşver, bir kere de yabancılar kazansın.
Oha çok üzüldüm. Nil'in daha nice güzel şarkılarını dinleyebilecekken bu kadar erkenden elenmen skandal. Bu şarkıyı da yeni duymuştum ama çok sevdim hatta iki gündür dinliyordum.Böylece forumun ne kadar zevksiz olduğu tekrar tescillenmiş oldu geçmiş olsun.
@xBUGRAx
Rica ederim canımBen kaçayım inş kısa zamanda sıkıntım hallolur tekrardan teşekkürler @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Bully @mrt-06 görüşürüz çocuklar bildirimlere bakacam tek tek düzelince![]()
@Tolstoyevski @-potterhead- @bazinga iyi puan verenlerin final puanı almasına sevindim, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
Geçmiş olsun, Nil çok dayanamazdı zaten@xBUGRAx
Umarım haftaya daha iyi puanlarla gelirsin, benim sayemde kaldın gibi birşey oldu@mesmeso61
Gerek şarkı gerek klip çok cıvık idi, yine iyi puan vermişim bu hafta ama misilleme yapma sen yapmazsın gerçi benimkisi de laf@Tolstoyevski hepimiz de biliyoruz ki ayna karşısında soyunarak dans ettin .ss
@Aserat sağ ol canım Harika![]()
@Tolstoyevski erken kullandın ama tebrik ederim![]()
Benimle evlenir misin?Katy hariç zaten, onu sevdiğimi söylemiştim.![]()
Peki ya benim hayallerim...HAYALLERİMLE OYNAYANLARIN HAYATLARIYLA OYNAYACAĞIM.
Bugünden sonra böyle.![]()
Nil’in bu şarkısının nesi kötüydü anlamadım. Yanılmıyorsam zamanının sürekli dinlenilen parçalarından biri. kıpır kıpır bir şarkı.
Boşuna forumdaki zevksizler yıkılsın yerine AVM yapılsın demedim.![]()
"Biz" ne kadar da güzelmişiz.
ben sana yalnızca şifa olurum@xBUGRAx