Nasıl olacakmış o iş bana da anlat bakalım Haruncum@Bully şu yabancı takıntın çözüceğim artık.![]()
Hele Small Talk ne alaka. Çıtayı gitdikce azaltıyor.Katy bacımız eskisi gibi adam akıllı şarkılar çıkarsa da dinlessek. We miss her, R.I.P.@Harunnn60
Buray gayet iyiydi bu hafta.Bu hafta sende iyi değildin millete suç atma, ben seviyorum o ayrı tabi![]()
@Çiğdem bacım ile düşüneceğiz bir şeyNasıl olacakmış o iş bana da anlat bakalım Haruncum![]()
Geçen hafta ki mi ondan önceki daha iyiyid sıralamada bile geriye düştünBuray gayet iyiydi bu hafta.Sırada en hit şarkılar kaldı.
![]()
Demez olaydım
Hahahaha destekliyorum canımYeni Milli Şefimiz @xBUGRAx olmuştur, @sokak sanati'nı yarışmanın tuvalet temizleyicisi olarak atıyorum.. Hayırlı olsun yeni yerli ve milli şefimiz..
Emeğine sağlık canım.Ben kaçayım inş kısa zamanda sıkıntım hallolur tekrardan teşekkürler @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @sokak sanati @Bully @mrt-06 görüşürüz çocuklar bildirimlere bakacam tek tek düzelince![]()
Bu şarkının onlardan geride olmasını Forumun zevksizliğine veriyorum.Geçen hafta ki mi ondan önceki daha iyiyid sıralamada bile geriye düştün![]()
Kasap et derdinde, koyun can derdinde.#10x10 muhteşem sezon finali tekrarıyla az sonra eTV'de! Ekran başından ayrılmayın!
https://fav10.net/forum/threads/10x10-25-bölüm-sezon-finali.290231/
![]()