Benim bildiğim tek dua, ellerimizi açıp ettiğimizdir. Bu kadını tanımıyorum, haftaya elenmesi için destek bekliyorum keza Dragon'un da... 
İyi geceler herkese..
İyi geceler herkese..
Bundan sonra yabancı düşmanıyım ben de Nil’i gönderenleri tek tek göndereceğiz.
En geç birkaç haftaya yolcusun.. Bu sezon bir yabancı kazanmayacak kesinlikle..Çıldırın, kudurun, ağlayın yabancılar üçte üç gidiyor![]()
Değerli Fav10 halkı arkamızda olduğu sürece yabancı şarkıcılar kazanacak
![]()
Kendi kanalımız tabii ki reklam yapacağım.Kasap et derdinde, koyun can derdinde.@xBUGRAx @Çiğdem @Harunnn60 @Ahmed @mrt-06 @ozmoturk @sokak sanati
TşşkEmeğine sağlık canım.![]()
Bundan sonra yabancı düşmanıyım ben de Nil’i gönderenleri tek tek göndereceğiz.![]()
Nil'in intikamı alıncak o kadar.Hahahaha destekliyorum canım![]()
Benim bildiğim tek dua, ellerimizi açıp ettiğimizdir. Bu kadını tanımıyorum, haftaya elenmesi için destek bekliyorum keza Dragon'un da...
İyi geceler herkese..![]()
Bundan sonra yabancı düşmanıyım ben de Nil’i gönderenleri tek tek göndereceğiz.![]()
Topunuz gelin, siz hepiniz ben tek hepinizi eze eze güneşi göreceğizEn geç birkaç haftaya yolcusun.. Bu sezon bir yabancı kazanmayacak kesinlikle..
Renk kattın özlemişiz cnmBenim bildiğim tek dua, ellerimizi açıp ettiğimizdir. Bu kadını tanımıyorum, haftaya elenmesi için destek bekliyorum keza Dragon'un da...
İyi geceler herkese..![]()
Manyak anam manyak
Teşekkürler ablacım ben de özlemişim.Renk kattın özlemişiz cnm![]()
benim bu elmalara ihtiyacım yok çok şükürBu soruya cevap ver sen @serhatt çocuk doğurmak için bekliyor ??Ekli dosyayı görüntüle 72138Ekli dosyayı görüntüle 72137
Ablam Katy'nin güzel resimleri var, atayım istersen özelden. Fikrin değişir belki.Oylamada güzide yerli şarkılarımızı dinlerken bir anda çıkan garabetlerden kurtulmalıyız.![]()