Eski şarkıları hoştu işte.Nadir mi. 😱 Olmadı bu neyse sevdiririz.![]()
Eski şarkıları hoştu işte.Nadir mi. 😱 Olmadı bu neyse sevdiririz.![]()
Ben dershanesine gittim.![]()
Hem BAH'ı hem de Arif v 216'yı sunmuş @xBUGRAx'in eleminden gelecek hafta yine değişir sponsor.Ben de gittim 😱 Mezun senemde.![]()
Neticede aynı kanaldaki işi övmüş FOX'çu yapacak bir şey yok. Ama Yasak Elma, Kadın vs. için değil de bu dizi için yazması güzel.
Dizilerimizin hepsi güzel ama ben de BAH’ı ayrı ayrı överim yani diğerleri gibi entrika yok, sımsıcak ve bizdenNeticede aynı kanaldaki işi övmüş FOX'çu yapacak bir şey yok. Ama Yasak Elma, Kadın vs. için değil de bu dizi için yazması güzel.![]()
Güzel görünüyor ama ben dün ağırlıklı olarak Kuzey Yıldızı izledim15. Bölüm Fragmanı:
@xBUGRAx @Yiğitt @ozgur2113 @kerem @alperuz @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @offensive
Güzel görünüyor ama ben dün ağırlıklı olarak Kuzey Yıldızı izledim![]()
İzlemeye devam ediyor mu bari.Ananem bile izlemiş bu hafta.Beste'nin büyük halini küçük halinin annesi sanıyor ama olsun.
Geçmiş sahneleri anlattı hep günümüz sahnelerini karıştırıyor ama olsun.
@Aserat @sokak sanati @Forumdash
İzlemeye devam ediyor mu bari.![]()
Neyse en azından Kuzey Yıldızı'na falan geçmemiş şükür.Hayır geçen sezon koptu zaten diziden.Bu sene Müge'yi izliyormuş.
![]()
Neyse en azından Kuzey Yıldızı'na falan geçmemiş şükür.Sen yine de bir şekilde ikna etmeye çalış geçen sezon uğurlu gelmişti.
![]()
Başka neler izliyor.Iyy yok ananem öyle saçma sapan şeyler izlemez.Hercai izliyor o da olur o kadarcık.
![]()
Başka neler izliyor.![]()
Mucize Doktor'a bakmıyor mu. 😱Bizim Hikaye favorisiydi geçen sene.İçkici baba diye kızardı.
Çukurova'yı da izliyordu ama.
Ve Kadın tabii ki.
![]()
Benim anneannemin de favorisi Kadın.Bizim Hikaye favorisiydi geçen sene.İçkici baba diye kızardı.
Çukurova'yı da izliyordu ama.
Ve Kadın tabii ki.
![]()
Mucize Doktor'a bakmıyor mu. 😱