Sakalsız haliyle bile Berk'e bin basar bu, bizim forum ne zevksiz ya.Derya Berk'ten daha iyisini kapmış helal.
@xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @xemrexxx @dreamy @kerem @mesmeso61 @offensive
Sakalsız haliyle bile Berk'e bin basar bu, bizim forum ne zevksiz ya.Derya Berk'ten daha iyisini kapmış helal.
@xBUGRAx @Yiğitt @serhatt @xemrexxx @dreamy @kerem @mesmeso61 @offensive
BesDem'i çok özlemişim Berk''in saçlar uzamış kıvır kıvır çok güzel olmuş. Nil'ciğim yine afet-i devran. ReyCem ve MüjMah tanıtımda yoktu bu beni biraz üzdü. Dizimi çok özlemişim yine salya sümük ağlayacağız anlaşılan.13. Bölüm Fragmanı (Yeni Sezon):
@xBUGRAx @Yiğitt @kerem @mesmeso61 @dreamy @denizz19 @alperuz @offensive
BesDem çok iyi ama senarist her bölüm yanlış anlamalar yüzünden kanser edecek yine. Berk de her zamanki gibi boş durmamış kadın takmış koluna.BesDem'i çok özlemişim Berk''in saçlar uzamış kıvır kıvır çok güzel olmuş. Nil'ciğim yine afet-i devran. ReyCem ve MüjMah tanıtımda yoktu bu beni biraz üzdü. Dizimi çok özlemişim yine salya sümük ağlayacağız anlaşılan.
Sorma ya yanlış anlamalardan iflahım kesildi, Ceylan'ın da amacını anlamadım bi yılanlık seziyorum ondan. Nil Berk'i süründürsün iyice çok tatlı kız ben çok beğendim onu.BesDem çok iyi ama senarist her bölüm yanlış anlamalar yüzünden kanser edecek yine. Berk de her zamanki gibi boş durmamış kadın takmış koluna.
Yayın tarihine kadar onların da olduğu bir fragman daha gelir zaten.
Kesin içip içip kapısına dayanmıştır Erdem de kendine gelsin diye kalmasına izin vermiştir. Nil ne yapsa yeri zaten.Sorma ya yanlış anlamalardan iflahım kesildi, Ceylan'ın da amacını anlamadım bi yılanlık seziyorum ondan. Nil Berk'i süründürsün iyice çok tatlı kız ben çok beğendim onu.
13. Bölüm Fragmanı - 2 (YENİ SEZON):
@Yiğitt @xBUGRAx @kerem @alperuz @mesmeso61 @dreamy @denizz19 @offensive
Dizi beni bu sezon hiç çekmiyor hayırlısı.
Özledik.13. Bölüm Fragmanı - 2 (YENİ SEZON):
Resmen 10 yaş gençleşmiş kadın, aynısını bulmak çok zordu sanki. Buradan stilisti kınıyorum.Reyhan'ın peruğu değişmiş.
Beste ve Erdem’in bayık aşkını izleten fragmandan sonra daha iyi olmuş dizi adına.13. Bölüm Fragmanı - 2 (YENİ SEZON):
İnadı bırak da yetiş artık.Beste ve Erdem’in bayık aşkını izleten fragmandan sonra daha iyi olmuş dizi adına.
Artık imkansız gibi yerini Mucize Doktor’a bıraktı bile. (Ona da sezon sonu garantisi veremiyorum tabii... )İnadı bırak da yetiş artık.
Yabancı diziler gibi 'Bir Aile Hikayesi'nde geçen sezon' diye başladılar iyi düşünmüşler.
Geçen sene hiç de çözmemiştim bilsem ona da bakardım.Esen Yayınları teşekkürler.
Asla bir This Is Us olamayacak.Yabancı diziler gibi 'Bir Aile Hikayesi'nde geçen sezon' diye başladılar iyi düşünmüşler.