E zatenkız dizi kardeşin @mrt-06 nın kanalındaydı demek atacana laf attın kötü abla seni@MasacRE @serhatt @Bully
kız bu arada dizideki çocuklara bakın şimdi 25 oldular bu durumda çiğdem 50 yi geçmesi lazım iyice bunadıyazık be@Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Gizmenn @alperuz @ozgur2113 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 71870Ekli dosyayı görüntüle 71871Ekli dosyayı görüntüle 71872
Ekli dosyayı görüntüle 71874Ekli dosyayı görüntüle 71875 Ekli dosyayı görüntüle 71873
Bu şarkıyla final puanı alırsın.2. sezon 1. haftanın intikamını alacak @Billy Kane düşük vermez.![]()
Sonuncu çocuk görünmüyor hiçbir yerde artıkkız dizi kardeşin @mrt-06 nın kanalındaydı demek atacana laf attın kötü abla seni@MasacRE @serhatt @Bully
kız bu arada dizideki çocuklara bakın şimdi 25 oldular bu durumda çiğdem 50 yi geçmesi lazım iyice bunadıyazık be@Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Harunnn60 @kerem @Gizmenn @alperuz @ozgur2113 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 71870Ekli dosyayı görüntüle 71871Ekli dosyayı görüntüle 71872
Ekli dosyayı görüntüle 71874Ekli dosyayı görüntüle 71875 Ekli dosyayı görüntüle 71873
Bana hep çıkacak çünkü Buray’ın kanalı telif atıyor hepsinePiyango sana @ozgur2113 @Ahmed ve @MayısKralı na çıktı bu hafta diğerlerinede çıkabilir üzülmesinler
Yabancılardan tek telifsiz @batuhankaralar zaten onun planı bunlar hep![]()
![]()
@Bully @xemrexxx
Zaten 32 yaşındaymış ne çocuğuSonuncu çocuk görünmüyor hiçbir yerde artık![]()
Aslında bilinen bir şarkı diye biliyorum ama klibi olmadığı ve ilk albümde olduğu için çoğu kişi bilmiyor.Bu şarkısını ilk defa duydum ben nerdeyse bir çok şarkısını biliyorum Burayın bu ilk albümdeki şarkı sanırsam![]()
Acemi Cadı’da vardı sanki oradan aklımda kalmışsa çocuk diye.Zaten 32 yaşındaymış ne çocuğu![]()
Yağmur zamanı 2004 ye miydi 2006 da mı neydi o zamanlar çocuktuAcemi Cadı’da vardı sanki oradan aklımda kalmışsa çocuk diye.![]()
Aa doğru Melekler Korusun’da Avni Yalçın’ın oğluydu Deniz’di adı hatta şimdi hatırladımYağmur zamanı 2004 ye miydi 2006 da mı neydi o zamanlar çocuktuen son melekler korusunda vardı sanırım
Oğlanlar konusunda hafızan @serhatt ınki gibiAa doğru Melekler Korusun’da Avni Yalçın’ın oğluydu Deniz’di adı hatta şimdi hatırladımSelin Şekerci’nin partneriydi
![]()
O oğlanların belli bir bölümünü ezberliyor sadeceOnun eline su dökemem be
Benim dizi hafızam iyi![]()
Bu şarkı da ilerleyen haftalarda kullanılmaz, bu haftalarda elinden çıkarması lazım @mrt-06 nın. Kıraç'ın çok daha güzel şarkıları var