Geçen haftakiyle bile final puanı aldıysan bu hafta kesin alman lazım. Ben 1 puan bile versem alırsın zaten, bana ihtiyacın yok rahat olSenin fiyasko dediğin final puanı aldı, çatlayabilirsin. Slowlarımız haftaya başlıyor, bu haftayı da kurtar.
Geçen haftakiyle bile final puanı aldıysan bu hafta kesin alman lazım. Ben 1 puan bile versem alırsın zaten, bana ihtiyacın yok rahat olSenin fiyasko dediğin final puanı aldı, çatlayabilirsin. Slowlarımız haftaya başlıyor, bu haftayı da kurtar.
1 puan verirsen o dudaklarını silikonla yapıştırırım ortada kalırsın...Geçen haftakiyle bile final puanı aldıysan bu hafta kesin alman lazım. Ben 1 puan bile versem alırsın zaten, bana ihtiyacın yok rahat ol
Siz ne işe yarıyorsunuz ya, sizin jürileri korumanız gerekiyor sunucunuz öğretmedi mi bunları sizeBence senin dudakları bunu yaparsa @Yiğitt sorun yok Ekli dosyayı görüntüle 71867
O sunucuyu kim takarSiz ne işe yarıyorsunuz ya, sizin jürileri korumanız gerekiyor sunucunuz öğretmedi mi bunları size
Fok başkan gelince hepinizi şutlayıp onu tek başkan yapsın da görün gününüzü @ÇiğdemO sunucuyu kim takar
bir anda destereci olmuş 😱 @Bully @Harunnn60 @dreamy @ÇiğdemFok başkan gelince hepinizi şutlayıp onu tek başkan yapsın da görün gününüzü @Çiğdem
Fok başkan gelince hepinizi şutlayıp onu tek başkan yapsın da görün gününüzü @Çiğdem
Ay ben napayım, @MasacRE duduşlarıyla beni tehdit ediyor başkalarıyla konuşma falan diye, ben ağır abilerin kıskançlıklarını mı çekeceğim? @ÇiğdemO sunucuyu kim takar
Ee burası fav10, dengeler her an değişir burada
Ee burası fav10, dengeler her an değişir burada
@dreamy dan sonra @MasacRE de bir tekme @Harunnn60 @Bully aFok başkan gelince hepinizi şutlayıp onu tek başkan yapsın da görün gününüzü @Çiğdem
Aha bunu kullanmış, hep dizi müziklerinden yürümüş gibi görünüyor @xemrexxx
destere gelince şu işe yaramaz başkanlarına tekmeyi vurursan foku savunmanda sana yardımcı olurum @Bully e karşı
Elenirkende Tamer Karadağlının bir kıytırık dizi müziğiyle elendi hemde şarkının orjinalı hit bir Kıraç şarkısıydı elenirsin dedim dinlemedi herzamankı gibi @xemrexxxAha bunu kullanmış, hep dizi müziklerinden yürümüş gibi görünüyor @xemrexxx
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-3-sezon-3-hafta.247749/post-2404611
@Harunnn60 Dağ bayır evine kaçar zaten fok başkan hortlarsa @xemrexxxdestere gelince şu işe yaramaz başkanlarına tekmeyi vurursan foku savunmanda sana yardımcı olurum @Bully e karşı
Hangi şarkı oElenirkende Tamer Karadağlının bir kıytırık dizi müziğiyle elendi hemde şarkının orjinalı hit bir Kıraç şarkısıydı elenirsin dedim dinlemedi herzamankı gibi @xemrexxx