Geçen haftakiyle bile final puanı aldıysan bu hafta kesin alman lazım. Ben 1 puan bile versem alırsın zaten, bana ihtiyacın yok rahat olSenin fiyasko dediğin final puanı aldı, çatlayabilirsin. Slowlarımız haftaya başlıyor, bu haftayı da kurtar.![]()
![]()
Geçen haftakiyle bile final puanı aldıysan bu hafta kesin alman lazım. Ben 1 puan bile versem alırsın zaten, bana ihtiyacın yok rahat olSenin fiyasko dediğin final puanı aldı, çatlayabilirsin. Slowlarımız haftaya başlıyor, bu haftayı da kurtar.![]()
![]()
1 puan verirsen o dudaklarını silikonla yapıştırırım ortada kalırsın...Geçen haftakiyle bile final puanı aldıysan bu hafta kesin alman lazım. Ben 1 puan bile versem alırsın zaten, bana ihtiyacın yok rahat ol![]()
Siz ne işe yarıyorsunuz ya, sizin jürileri korumanız gerekiyor sunucunuz öğretmedi mi bunları size
O sunucuyu kim takarSiz ne işe yarıyorsunuz ya, sizin jürileri korumanız gerekiyor sunucunuz öğretmedi mi bunları size![]()
Fok başkan gelince hepinizi şutlayıp onu tek başkan yapsın da görün gününüzüO sunucuyu kim takar![]()
bir anda destereci olmuş 😱 @Bully @Harunnn60 @dreamy @ÇiğdemFok başkan gelince hepinizi şutlayıp onu tek başkan yapsın da görün gününüzü@Çiğdem
Fok başkan gelince hepinizi şutlayıp onu tek başkan yapsın da görün gününüzü@Çiğdem
Ay ben napayım, @MasacRE duduşlarıyla beni tehdit ediyor başkalarıyla konuşma falan diye, ben ağır abilerin kıskançlıklarını mı çekeceğim?O sunucuyu kim takar![]()
Ee burası fav10, dengeler her an değişir burada
Ee burası fav10, dengeler her an değişir burada![]()
@dreamy dan sonra @MasacRE de bir tekme @Harunnn60 @Bully aFok başkan gelince hepinizi şutlayıp onu tek başkan yapsın da görün gününüzü@Çiğdem
Aha bunu kullanmış, hep dizi müziklerinden yürümüş gibi görünüyor
destere gelince şu işe yaramaz başkanlarına tekmeyi vurursan foku savunmanda sana yardımcı olurum @Bully e karşı
Elenirkende Tamer Karadağlının bir kıytırık dizi müziğiyle elendi hemde şarkının orjinalı hit bir Kıraç şarkısıydı elenirsin dedim dinlemedi herzamankı gibiAha bunu kullanmış, hep dizi müziklerinden yürümüş gibi görünüyor@xemrexxx
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-3-sezon-3-hafta.247749/post-2404611
@Harunnn60 Dağ bayır evine kaçar zaten fok başkan hortlarsadestere gelince şu işe yaramaz başkanlarına tekmeyi vurursan foku savunmanda sana yardımcı olurum @Bully e karşı![]()
Hangi şarkı oElenirkende Tamer Karadağlının bir kıytırık dizi müziğiyle elendi hemde şarkının orjinalı hit bir Kıraç şarkısıydı elenirsin dedim dinlemedi herzamankı gibi![]()
![]()
@xemrexxx