Tövbe 😳@kerem 'in eline düşersem beni psikolojik olarak bitirir.
Tövbe 😳@kerem 'in eline düşersem beni psikolojik olarak bitirir.
Yaa. senle iyi anlaşıyoruz ve kolay kolay herkese video yapmam. Ama sen hak ediyordun.
Destekleri unutmayacağım. Sensiz de olmaz bu forum.
Şuna mağduriyer kozu vermeDaha yeni anladı. @Harunnn60
Amacımız seni kandırıp bir mağaraya götürüp orada sana işkence çektirdikten sonra seni öldürüp hiçbirşey olmamış gibi geri gelmek.
Daha yeni anladı. @Harunnn60
Amacımız seni kandırıp bir mağaraya götürüp orada sana işkence çektirdikten sonra seni öldürüp hiçbirşey olmamış gibi geri gelmek.
Kötülükten beslenen iki insanın bir araya gelmesi... Forum tarihinin gördüğü en uyumlu ikili olabilirsiniz.Şuna mağduriyer kozu verme
@kerem 'in eline düşersem beni psikolojik olarak bitirir.
Iyi geçici olsa da pohpohlandın. Ben övmeyi ve övülmeyi sevmem. @Harunnn60Kendi konunda beni övme bırak biz seni ovelim @kerem her yerde övülmek hissini asla yaşayamayacaksın
Danke Bruder. Sei bitte online.Hediye atacak durumda değilim, ama biliyorum senin için en büyük hediyeyim şu anda.
Nice 6 yıllara, ilk zamanlarda seninle pek anlaşamadık ama şimdi forumda en çok anlaştığım isimlerin başında geliyorsun. 2 yıldır çok aktif değilim maalesef, pek konuşamadık.
Emeğine sağlık, mein Bruder hahahaha @kerem
Hadii ama aşkım.
Ömür tüketiyoruz 6 yıl hemen hemen hergünde görüşüyoruz yani ikinci aile işte başka tanımım yok sende çok önemli bireyisin ailemizin ve bir yanlışlık oluştu oda hallouncaÇok teşekkür ederim
Ben şimdi 22 oldum, senin foruma geldiğin yaştayım Vayyy ve zaman ne çabuk geçiyor
Şu son günlerde daha bir kıymetini anladım
Gel artık sende özlettinHediye atacak durumda değilim, ama biliyorum senin için en büyük hediyeyim şu anda.
Nice 6 yıllara, ilk zamanlarda seninle pek anlaşamadık ama şimdi forumda en çok anlaştığım isimlerin başında geliyorsun. 2 yıldır çok aktif değilim maalesef, pek konuşamadık.
Emeğine sağlık, mein Bruder hahahaha @kerem
Gönlün öyle demez biliyorum seni
İnşÖmür tüketiyoruz 6 yıl hemen hemen hergünde görüşüyoruz yani ikinci aile işte başka tanımım yok sende çok önemli bireyisin ailemizin ve bir yanlışlık oluştu oda hallounca
Hadii ama aşkım.
Gönlün öyle demez biliyorum seni
Düşünmemeye şuan çalısıcaz cnm bende sizin gitmenizi mesala düşünemiyorum birbirmiz için varız yanı burda haber okuyarak vsyle bulunmuyoruz sürekli aktif bir sohbetle yanı birimiz olmadımı zor yanı evden kardeşinin başka şehire gitmesi gibi : (İnş
Sen gidince napacağız bilmiyorum
Gel artık sende özlettin
Bende almanca öğrencem yakın zamanda
Beni unutmadaDüşünmemeye şuan çalısıcaz cnm bende sizin gitmenizi mesala düşünemiyorum birbirmiz için varız yanı burda haber okuyarak vsyle bulunmuyoruz sürekli aktif bir sohbetle yanı birimiz olmadımı zor yanı evden kardeşinin başka şehire gitmesi gibi : (
Anca kaktüs hediye ederim buna