Bu aralar seviyorum bu adamıal sana hediye @destere doğurmuş @Çiğdem hamile bırakınca ara vermişti foruma artık doğurduğuna göre döner@Bully @serhattEkli dosyayı görüntüle 71515
Bu aralar seviyorum bu adamıal sana hediye @destere doğurmuş @Çiğdem hamile bırakınca ara vermişti foruma artık doğurduğuna göre döner@Bully @serhattEkli dosyayı görüntüle 71515
İyi sen kaybedersin.Forum tarihinin en iyi 3'lüsünü kurmak mı? Bugünlük bu kadar hayal bana yeter.![]()
Yaa.İyi ki foruma üye olmuşsun kankacım. Forumun gerçekten olmazsa olmazısın. İşlerinin yoğun olduğu 3-4 günde de bunu daha da net anladık. Sensiz forum olmuyormuş. Adet yerini bulacak inşallah.Umarım uzun uzun yıllar yine forumda devam ederiz.
![]()
Gizliden istiyorİyi sen kaybedersin.Silahşör bile olabilirdik.
![]()
Nerede?Çok samimi yazmışsın 😳
Olsun buradan yazdın ya.![]()
Gelir merak etme
Olumsuz bir şey demedim canım.İyi sen kaybedersin.Silahşör bile olabilirdik.
![]()
Beğenmediysen dğiştireyim istiyorsan.Konun diyorum![]()
Arada cozutuyorsun korkutmuyor değilOlumsuz bir şey demedim canım.@Harunnn60 beni ister mi ki acaba...
Fan sayfan açılsa ilk @Harunnn60 üye olur.Olumsuz bir şey demedim canım.@Harunnn60 beni ister mi ki acaba...
Hayır kedi seviyorumBeğenmediysen dğiştireyim istiyorsan.![]()
Beni tehlikeli yerlere çekmeye çalışıyorsunuz sanırım.Fan sayfan açılsa ilk @Harunnn60 üye olur.![]()
@kerem terapi yapacak sanaBeni tehlikeli yerlere çekmeye çalışıyorsunuz sanırım.İkinizle de kötü anılarım var, beni bitirme planları yapıyor olabilirsiniz. 😱
Çok teşekkür ederimAaa öncelikle çok ama çok cici bir konu @kerem
Ben foruma geldikten sonra aktif olmaya başlamıştı @Harunnn60 çünkü okulu internet sıkıntısı falan yanı biz foruma ikimizde aynı dönemde geldik sayılırız ve 6 yıldır dolu dolu bir arkadaşlığımız dostluğumuz var kendisiyleBen yeri geldi savundum korudum oyeri geldi korudu savundu çok şey paylaştık 6 yıl yanı Harun o dönem 16 ben 22 civarları şimdi daha olgunlaştık burada bir ömür paylaşıyoruz inş nice 6 yıllara ve aramızda olmaya devam edersin
Sana hediyem hatırlarsın @Harunnn60
Daha yeni anladı.Beni tehlikeli yerlere çekmeye çalışıyorsunuz sanırım.İkinizle de kötü anılarım var, beni bitirme planları yapıyor olabilirsiniz. 😱