Bu aralar seviyorum bu adamı gıcıklığu Gitti gibial sana hediye @destere doğurmuş @Çiğdem hamile bırakınca ara vermişti foruma artık doğurduğuna göre döner @Bully @serhattEkli dosyayı görüntüle 71515
Bu aralar seviyorum bu adamı gıcıklığu Gitti gibial sana hediye @destere doğurmuş @Çiğdem hamile bırakınca ara vermişti foruma artık doğurduğuna göre döner @Bully @serhattEkli dosyayı görüntüle 71515
@kerem taktik buSen benim hep en birincil kankamdın.
İyi sen kaybedersin. Silahşör bile olabilirdik.Forum tarihinin en iyi 3'lüsünü kurmak mı? Bugünlük bu kadar hayal bana yeter.
Yaa. senle iyi anlaşıyoruz ve kolay kolay herkese video yapmam. Ama sen hak ediyordun.İyi ki foruma üye olmuşsun kankacım. Forumun gerçekten olmazsa olmazısın. İşlerinin yoğun olduğu 3-4 günde de bunu daha da net anladık. Sensiz forum olmuyormuş. Adet yerini bulacak inşallah. Umarım uzun uzun yıllar yine forumda devam ederiz.
Gizliden istiyorİyi sen kaybedersin. Silahşör bile olabilirdik.
-dın diyor birde. Artık değilsin yani. @DarkLegenD@kerem taktik bu
Nerede?Çok samimi yazmışsın 😳
Olsun buradan yazdın ya.
Gelir merak etme-dın diyor birde. Artık değilsin yani. @DarkLegenD
Olumsuz bir şey demedim canım. @Harunnn60 beni ister mi ki acaba...İyi sen kaybedersin. Silahşör bile olabilirdik.
Beğenmediysen dğiştireyim istiyorsan.Konun diyorum
Arada cozutuyorsun korkutmuyor değil bihter gibi deliricen yakında @keremOlumsuz bir şey demedim canım. @Harunnn60 beni ister mi ki acaba...
Fan sayfan açılsa ilk @Harunnn60 üye olur.Olumsuz bir şey demedim canım. @Harunnn60 beni ister mi ki acaba...
Hayır kedi seviyorumBeğenmediysen dğiştireyim istiyorsan.
Arada cozutuyorsun korkutmuyor değil bihter gibi deliricen yakında @kerem
Beni tehlikeli yerlere çekmeye çalışıyorsunuz sanırım. İkinizle de kötü anılarım var, beni bitirme planları yapıyor olabilirsiniz. 😱Fan sayfan açılsa ilk @Harunnn60 üye olur.
@kerem terapi yapacak sanaBeni tehlikeli yerlere çekmeye çalışıyorsunuz sanırım. İkinizle de kötü anılarım var, beni bitirme planları yapıyor olabilirsiniz. 😱
Çok teşekkür ederimAaa öncelikle çok ama çok cici bir konu @kerem
Ben foruma geldikten sonra aktif olmaya başlamıştı @Harunnn60 çünkü okulu internet sıkıntısı falan yanı biz foruma ikimizde aynı dönemde geldik sayılırız ve 6 yıldır dolu dolu bir arkadaşlığımız dostluğumuz var kendisiyle Ben yeri geldi savundum korudum oyeri geldi korudu savundu çok şey paylaştık 6 yıl yanı Harun o dönem 16 ben 22 civarları şimdi daha olgunlaştık burada bir ömür paylaşıyoruz inş nice 6 yıllara ve aramızda olmaya devam edersin
Sana hediyem hatırlarsın @Harunnn60
Daha yeni anladı. @Harunnn60Beni tehlikeli yerlere çekmeye çalışıyorsunuz sanırım. İkinizle de kötü anılarım var, beni bitirme planları yapıyor olabilirsiniz. 😱